Shock!

december 01.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ray olyan, mintha feltette volna a pontot az i-re”

Megkezdte a munkát új nagylemezén George Lynch. A gitáros Ray Westben, a Spread Eagle énekesében találta meg új frontemberét.

0706raywest

Elvileg még idén új lemezzel jelentkezik a nevet változtatott Lynch Mob. A George Lynch And The Electric Freedom néven futó csapat friss tagjai a Dokken ex-gitárosa mellett Ray West énekes és Rob DeLuca basszusgitáros (mindketten Spread Eagle), illetve Jimmy D 'Anda dobos. „Ennek a srácnak nincsenek gyenge pontjai – mondta Westről George a WWMusicnak. – Egyes énekesek a stúdióban nem boldogulnak, mások meg élőben, mert nem olyan erős frontemberek. Megint mások nem tudnak szövegeket írni, mert hiányzik belőlük a költői véna. És persze olyanok is akadnak, akiknek nincs dallamérzékük. Vagy tudnak ugyan szöveget írni, de nem nevezném őket költőnek. Ezek mind-mind eltérő adottságok, és elképzelhető, hogy stílust tekintve megcsípsz valakit, aki elképesztően jó, de nincs meg a lelkisége ahhoz, hogy tényleg passzoljon a zenéd örökségéhez. Mindenkit nagyra értékelek, akikkel együtt zenéltem az évek során, csodás élmény és kaland volt, de Ray olyan, mintha feltette volna a pontot az i-re."

További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#3 Draveczki-Ury Ádám 2022-07-07 04:43
Idézet - Goodbye:
Jól êrtem hogy két basszusgitáros van a bandában? Mire készül ez az ember? Kár volt nevet változtatni. Főleg ilyen hülye indokkal.

Rosszul érted, az elírás volt, javítva. :D
Idézet
 
 
#2 Goodbye 2022-07-06 21:40
Jól êrtem hogy két basszusgitáros van a bandában? Mire készül ez az ember? Kár volt nevet változtatni. Főleg ilyen hülye indokkal.
Idézet
 
 
#1 ma 2022-07-06 06:21
Na ez egy érdekes dolog. Guríthatnának valami nagyot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.