Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Raunchy: új frontemberrel dolgoznak a következő lemezen

0317raunchyÉnekest cserélt a dán modern metalos Raunchy, akiknél Kasper Thomsen helyére a korábban a The Haarp Machine-ben vokalizált Mike Semesky került. A zenekar új, sorrendben hatodik nagylemeze még idén megjelenhet.

„Kasper úgy döntött, hogy itthagyja a bandát. Nincs dráma, és csak a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve", áll a zenekar közleményében. „Kasper a Raunchy óriási részét jelentette, és remek munkát végzett az utolsó három albumon. Továbbra is jó barátok maradunk. Eközben pedig büszkén üdvözöljük Mike Semeskyt a fedélzeten. Miután hallottuk a teljesítményét a következő Raunchy albumhoz készített korai demókon, roppant elégedettek vagyunk, és izgatottan kezdjük meg vele a következő fejezetet!"

Thomsen 2004-ben került a Raunchy soraiba, párhuzamosan a csapat underground áttörését meghozó Confusion Bay album megjelenésével, miután a lemezt feléneklő Lars Vognstrup vette a kalapját. Ezután három stúdióanyagot készített a csapattal, amelyek közül a legutóbbi 2010-ben jelent meg A Discord Electric címmel.

Ami az új albumot illeti, a banda egyelőre még ír és demózik, de júniusban még ők is ott lesznek pár fesztiválon, mielőtt megkezdenék a stúdiózást. Az új album akár még idén a boltokba kerülhet.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.