Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ratt: nézz meg egy teljes koncertet az összes élő régi taggal!

Ahogy azt sejteni lehetett, sok évnyi szájkarate után végül mégis a Ratt eredeti basszusgitárosa, Juan Croucier ugrott be a dél-kaliforniai sleaze rockerekhez a columbiai M3 Rock Festivalon május 12-én este. Egyelőre nem tudni, hosszabb távra szól-e a kollaboráció, vagy csak erre az egy alkalomra.

Miután Robbie Crane basszer nemrég kilépett a Rattből, a zenekar végül valami úton-módon tényleg visszacsalogatta a fedélzetre Juan Crouciert a marylandi fesztiválfellépésre, így több mint húsz év óta először egy színpadon állt a banda klasszikus felállásának összes még élő hangszerese. Az alábbi videón a teljes buli megnézhető.

Croucier a Dokkenben kezdte pályafutását, az ő játéka hallható a Breaking The Chains debütön is, ám a megjelenéssel egyidőben már a Rattben pengetett. Utóbb, a '80-as években a zenekar teljes sikerkorszakában tag maradt: a csapat számos népszerű dalában társszerzőként szerepelt, és háttérvokáljai is a Ratt hangzás integráns részét jelentették. A basszer a csapat 1992-es feloszlásával visszavonult a főállású zenéléstől, és The Cellar néven máig jól menő stúdiót alapított Los Angelesben. Színpadon azóta csak különböző hobbiprojektekben állt, és habár a Ratt sokszor próbálta visszacsábítani, mindig nemet mondott nekik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.