Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ratt: Jake E. Lee és George Lynch is szóba került új gitárosként

Júliusban már koncertezni fog a Ratt új gitárosokkal dolgozó felállása, ám egyelőre még mindig nem tudni, kikkel kívánja helyettesíteni Stephen Pearcy és Juan Croucier Warren DeMartinit és Carlos Cavazót. A madarak azonban csiripelnek...

0618gl

Tavaly év végén még arról szóltak a hírek, hogy 2018-ban mindenképpen turnézni fog a Stephen Pearcy énekessel, Warren DeMartini gitárossal, Juan Croucier basszusgitárossal, illetve Carlos Cavazo gitárossal és Jimmy DeGrasso dobossal felálló Ratt. Az ötös sikerrel golyózta ki Bobby Blotzer dobost a bandából, miután utóbbi saját, Rattnek hívott haknicsapatával koncertezgetett az Egyesült Államokban, és még egy esetleges új lemezről is szó esett. Azóta azonban kiderült, hogy a majdnem-klasszikus felállásnak annyi: év elején Warren DeMartini és Carlos Cavazo gitáros is kikerült a csapatból.

Elég egyértelműnek tűnik, hogy DeMartinit nem lehet akárkivel helyettesíteni, és a jelek szerint ezzel a volt társak is tisztában vannak. Blotzer pár héttel ezelőtt azt terjesztette: a zenekar Jake E. Lee-t akarja visszaédesgetni, aki a korai időkben már gitározott a Rattben. Pearcy akkor ezt nagyon kurtán, de cáfolta. Most azonban egy másik '80-as évekbeli gitárhős maga ismerte be: tárgyalt a zenekarral. „Igen, csak nem tudtunk megegyezni", válaszolta George Lynch Eddie Trunk műsorában, amikor arról kérdezték, tényleg szóba került-e a Rattnél. „Nem hívtak vissza. Vártam a hívást, folyamatosan a telefont néztem, a feleségem kérdezte is, hogy nem akarnék-e aludni vagy enni inkább, de én csak annyit feleltem: várom, hogy a Ratt visszaszóljon. De így is jó."

A Ratt július 7-én, a kansasi Mulvane-ben már játszani akar, így addig mindenképpen találniuk kell valaki(ke)t.

 

Hozzászólások 

 
+2 #7 Starlight Express 2018-06-19 10:27
Tommy Henriksen is szòba kerülhetne. Tavaly az Alice Cooper koncerten kirobbanò formában volt. A Warlock, a Hollywood Vampires, Doro és a saját albumain is remekelt. Kane Robertset én is bírtam, de elég passzív a csávò az elmúlt években. Mick Mars szòlòlemezéről meg csend van, mintha maga is megfeledkezett volna ròla.
Idézet
 
 
+1 #6 ddrum 2018-06-18 18:55
Idézet - QRman:
Warren Demartini témáit kisujjból? hmmm...

trükkösen gitározik a fickó, nagyon egyedi témái vannak
Idézet
 
 
+4 #5 Den 2018-06-18 13:16
Azta!Lynch hatalmas lenne,főleg h, a játékával anno magára Warren-re is hatással volt,amit a gitárszólóiból is kihallani itt-ott.Akire én még különösen kíváncsi lennék(bár róla nemigen tud már senki) az Alice Cooper volt gitárosa Kane Roberts!
2012 még 1 szólólemezt is összehozott,de ezt leszámítva nem hallani róla,pedig méltatlanul elfeledett gitáros egészen különleges stílussal,aki kb. a legjobb témákat írta Alice Cooper Raise Your Fist and Yell lemezére,meg ott volt még pl. a Constrictor album is,bár ott sok töltelék nóta is volt szerintem,de a Life and Death of the Party órási dal,és pont az ilyen dalokat nem játsszák Alice-ék élőben.
Idézet
 
 
+3 #4 notreadam 2018-06-18 12:58
Ha már Mick Mars, mi van a szólóalbumával? Tudni valamit, mert nagyon várom.
Idézet
 
 
+1 #3 Starlight Express 2018-06-18 12:58
Ha valaki képes rá, akkor ő az.
Idézet
 
 
+4 #2 QRman 2018-06-18 12:38
Warren Demartini témáit kisujjból? hmmm...
Idézet
 
 
+1 #1 Starlight Express 2018-06-18 09:31
Mick Mars hatalmas durranás lenne. 2 éve semmi hír a fickòròl. Kisujjbòl kirázná az összes dalt. Új albumot is csinálhatnának. A legutóbbi egész jò lett a 90-es évek gyenge lemezeihez képest, még ha a fénykor szintjét nem is érte el.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.