Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rákmentes Ronnie Atkins

1006ronnieatkinsEgyelőre úgy tűnik, jó oka van az örömre Ronnie Atkinsnek: a Pretty Maids tavaly tüdőrákkal diagnosztizált frontemberének szervezetéből eltűntek a daganatos elváltozások.

Pozitív posztot tett közzé közösségi felületein Ronnie Atkins. „Pár napja fantasztikus üzenetet kaptam: a legutóbbi vizsgálataim során már nem találtak rákos elváltozásokat”, írta az énekes, akinél tavaly nyár végén diagnosztizáltak tüdőrákot. „Rég nem kaptam ilyen jó híreket, hála érte Istennek! Mint mindenki, aki valaha szembekerült a rákkal, én is tisztában vagyok vele: mindez nem jelenti azt, hogy most már minden rendben, és a következő öt év kulcsfontosságú lesz. De ezzel együtt is nagy lépésről beszélünk, amely egyben hatalmas megkönnyebbülés számomra és a családom számára is. A rák kiújulásának megelőzése érdekében az orvosaim azt tanácsolták, hogy a következő év folyamán vegyek részt immunterápián, amibe természetesen beleegyeztem, és máris elkezdtem. Most ráfekszem, hogy összeszedjem magam, ismét erőre kapjak, és formába jöjjek. Kellemetlen utóhatások még jelentkezhetnek, de hát legyen, ilyen az élet.”

Ronnie mindenkinek megköszönte a jókívánságokat, amelyeket kezelései során kapott. Egyelőre még persze nem tudni, mikor aktivizálhatja magát ismét a Pretty Maids, akik értelemszerűen nem indulhattak turnéra a tavaly év végén kiadott Undress Your Madness albummal.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.