Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Radikális, meglepő hármas albumon dolgozik a Sixx: A.M.

Nikki Sixx, DJ Ashba és James Michael megkezdte a munkát a harmadik Sixx: A.M. nagylemezen, amely akár már idén a boltokba kerülhet. A hármasfogat nem akarja lekopírozni egyik korábbi produkcióját sem, és Nikki szerint a jövőben az élő fellépésekre is nagyobb hangsúlyt fordítanak majd, mint eddig.

„Hat dalunk elkészült, úgyhogy még írunk olyan tízet, aztán eldöntjük, melyik tíz kerüljön ezek közül a lemezre, és végül kitaláljuk, mikor jelentetjük meg”, mondta Sixx a Loudwire-nek. „A Sixx: A.M. legnagyobb problémája, hogy a Mötley Crüe tagja vagyok. Ez egyrészt remek, mert az emberek tudnak a bandáról: ha szeretnek a Mötley Crüe-ben, egyszer meg akarják hallgatni. Viszont a Mötley Crüe egy hatalmas gépezet, ami igen elfoglalt, és rengeteg időt igényel. Úgyhogy elég kevés időm jut a Sixx: A.M.-re, a koncertezésre. 2013-ban szeretnék adni pár koncertet, talán egy hónapot jó lenne erre fordítani, csak hogy átérezzük, milyen… Egyszer szeretném, ha a Sixx: A.M. sokkal többet koncertezne, mint az eddigi évek során.”

Ami a hat elkészült dal zenei irányultságát illeti, Nikki szerint a trió igyekszik kitolni saját zenei határait. „Fel fognak kerülni olyan dalok is a lemezre, amik igen meglepőek. A Queen albumain is mindig akadtak nóták, amikre azt mondtam: nem hiszem el, hogy ilyesmi kijön egy rockcsapatból! Pontosan ilyesmit akarunk csinálni mi is.”

A Sixx: A.M. utoljára tavaly áprilisban, a Los Angeles-i Revolver Golden Gods díjkiosztón állt színpadra, és 2008 óta ez volt az első élő fellépésük. Ezt leszámítva egyetlen 2012-es aktivitásuk az volt, hogy Are You With Me Now videóklipjüket egy rák, cukorbetegség és AIDS ellen küzdő alapítvány tevékenységének szolgálatába állították. Utolsó kiadványuk, az akusztikus 7 EP 2011 végén jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.