Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Radikális és megdöbbentő: még idén kijön a harmadik Sixx: A.M. album

Még 2013-ban megjelenhet a Sixx: A.M. harmadik nagylemeze, amely Nikki Sixx szerint számos meglepő húzást rejt majd. Nikki, DJ Ashba és James Michael remekül halad a dalokkal, az anyag nagy része már kész.

„Ezúttal tényleg túl szeretnénk szárnyalni magunkat”, mondta a készülő albumról Nikki a Loudwire-nek. „Úgy kezdtük a dalszerzési szakaszt, hogy leültünk megbeszélni, mennyire tudjuk kiterjeszteni zeneileg a határainkat. Abban maradtunk, menjünk olyan messze, amennyire csak tudunk. Nem akarok párhuzamokat mondani, mert utána az emberekben csak az ragad meg, és nem fogják megérteni, miről beszélek. De minden esélyt megragadunk zenei értelemben, és jelen pillanatban a világon egyetlen előadó sem szól úgy, mint a Sixx: A.M. friss dalai. Biztosan felkerül majd az albumra pár olyan szerzemény, amelyeken meglepődnek majd az emberek. Akárcsak annak idején a Queen, akik szintén mindig megleptek, és minden lemezükön akadt pár dal, amire azt mondtam: el sem hiszem, hogy ez egy rockcsapatból jött elő! Na, pontosan ezt szeretnénk mi is megvalósítani.”

Két elődjével ellentétben az új lemeznek – jelen állás szerint – nem lesz könyves megfelelője. Nikki szerint a munka gyorsan halad, és a csapat már a lemezcímen gondolkodik.

A Sixx: A.M. utoljára tavaly áprilisban, a Los Angeles-i Revolver Golden Gods díjkiosztón állt színpadra, és 2008 óta ez volt az első élő fellépésük. Ezt leszámítva egyetlen 2012-es aktivitásuk az volt, hogy Are You With Me Now videóklipjüket egy rák, cukorbetegség és AIDS ellen küzdő alapítvány tevékenységének szolgálatába állították. Utolsó kiadványuk, az akusztikus 7 EP 2011 végén jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#3 Marek 2013-08-12 14:24
Hát a dob az programozott volt... igen azon változtatni kellene:S:S
Idézet
 
 
#2 Wildhearted 2013-08-11 09:46
Szerintem mind2 lemezen vannak ütős számok, a lassúk is jók, bár lemezenként 1-2őt lehagytam volna.
Idézet
 
 
#1 ddrum 2013-08-10 10:34
Az előző lemezre írtak pár ütős dalt (a lassú balladáikat viszont mindig átugrom), remélem emelik a színvonalt. Meg alakítanak kicsit a dobhangzáson...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.