Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rablásért tartóztatták le a Coheed And Cambria basszusgitárosát

Fegyveres rablásért vették őrizetbe Massachusettsben Michael Toddot, a Coheed And Cambria basszusgitárosát, miután egy kamubombával fenyegetőzve követelt fájdalomcsillapítókat egy patikában, majd hat doboznyi Oxycontinnal távozott a helyszínről.

Az eset a zenekar mansfieldi koncertje után történt, ahol a Coheed And Cambria a Soundgarden nyitóbandájaként lépett fel. Todd besétált a gyógyszertárba, és megfenyegette az eladót, hogy felrobbantja a patikát, ha nem kap a szerből. A basszusgitáros hat dobozzal vitt magával a fájdalomcsillapítóval, de a rendőrök gyorsan lekapcsolták, és hivatalosan is fegyveres rablással, illetve vényköteles narkotikum törvénytelen birtoklásával gyanúsították meg.

„Michael Toddot tegnap őrizetbe vették, méghozzá igen súlyos cselekedet miatt", áll a banda közleményében. „Ezek miatt Michael nem fejezheti be az aktuális turnét. A hátralévő dátumokra a Coheed család régi tagja, Wes Styles veszi át a basszusgitárosi teendőket, egyetlen koncert sem marad el. A legkevesebb, hogy megdöbbentett minket az eset, és a turné végeztével meg is kell beszélnünk a történteket Michaellel. Most azonban jól akarjuk érezni magunkat, és gyilkos koncertekkel szeretnénk befejezni a turnét."

Todd már 2006-ban is kikerült a zenekarból, amikor rehabra ment heroinproblémái miatt. Megtisztulását követően a következő évben tért vissza a Coheed And Cambria soraiba.

 

Hozzászólások 

 
#1 mrataxi 2011-07-11 15:52
szomorú :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.