Shock!

május 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Prophets Of Rage: jó minőségben a Killing In The Name hivatalos koncertfelvétele

Még a nyáron rögzít néhány új dalt a Prophets Of Rage, a Rage Against The Machine hangszereseit és két ikonikus rappert tömörítő szupergroup. A bandától eddig többnyire csak rajongói koncertfelvételek keringtek a neten, most azonban közzétettek egy hivatalos videót is a Hollywood Palladiumból.

0601por

Máris stúdióba vonult a Rage Against The Machine három hangszeresét, Tom Morello gitárost, Tim Commerford basszert és Brad Wilk dobost, illetve a Cypress Hillből ismert B-Realt és a Public Enemy egyik arcát, Chuck D-t tömörítő Prophets Of Rage szupergroup. A zenekar elsőként egy The Party’s Over című dalt rögzít, méghozzá azzal a Brendan O’Brien producerrel, akinek annak idején a Rage Against The Machine karrierjében is oly fontos szerepet töltött be. Az eddig két Los Angeles-i és egy New York-i koncertet adott zenekar augusztusban máris amerikai turnéra indul, a műsorban RATM-, Public Enemy- és Cypress Hill-dalokkal.

A június elején tartott második Los Angeles-i buliról a zenekar most közzétett egy koncertfelvételt, a Killing In The Name-et jó minőségben, ez alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Jézus 2016-06-30 08:53
Volt nemrég valami felvétel a Mama Roach, Golyót a Valentinámnak meg a Disturbed tagokkal valami felvétel, de az valami pusztító alpáriság volt, a dal megszentségtele nítése. Ez azért már közelebb áll a valósághoz szerencsére.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.