Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Pontosan tudjuk, mit kell elérnünk ezzel az új albummal”

0729bachNagyban dolgozik a stúdióban új albumán Sebastian Bach, aki a veterán Bob Marlette producer segítségével véglegesíti a dalokat. Az énekes következő lemeze valamikor 2014 elején jelenik meg, és várhatóan tizenhárom szerzemény kerülhet fel rá.

„Az elmúlt két napot a stúdióban töltöttük, és pontosan tudjuk, mit kell elérnünk ezzel az új albummal", mondja Bach. „Igazi tökös rock'n'roll lesz tonnányi színpadias énekkel és harmóniával, ami garantáltan szétrúgja majd mindenki valagát – én legalábbis eddig ezt hallom rajta! Tényleg nagyon rá fogok feküdni a harmóniákra és arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a hangomból. A riffek őrülten jók, nagyjából tizenhárom dalunk van, szóval jó úton haladunk afelé, hogy átrúgjunk 2014-be!"

Bach új albuma valamikor 2014 elején jön ki a Frontiers gondozásában. Az énekes több dalt is írt a lemezre Steve Stevensszel, de John 5 is közreműködött a szerzői munkában, és vendégszerepel az anyagon Duff McKagan is. Sebastian új gitárosa, a Nick Sterling helyére került Jeff George szintén számos komoly ötlettel járult hozzá a témákhoz.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 pumpika666 2013-07-29 14:39
fölöslegesen erőlködik a faszi, úgyis mindenki a yourh gone wild-ot, a 18 and life-ot és a slave to the grind-ot várja :D

nem hiszek már senkinek sem, alig jelenik meg olyan lemez, amit össze lehetne hasonlítani a régi cuccokkal.

egy skid row reunion-t azért elviselne a májam blu-ray-en :)
Idézet
 
 
+5 #2 huczenecker 2013-07-29 12:40
Olyan fárasztó már ez, komolyan, rábeszél arra, hogy jó lemezt fog csinálni, aztán csinál egy semmilyen lemezt. Az előző is ilyen volt. Értem én, hogy jó a zene, jó az ének, de az egész olyan semmitmondó.
Nyilván nekem is el kéne már szakadni a '80-as évektől, és felfogni, hogy azok az előadók ma már nem fognak tudni olyan lemezeket lerakni az asztalra, de attól még tartom, amit gondolok.
Idézet
 
 
+9 #1 bogar 2013-07-29 09:34
Óriási kedvenc nálam a fickó, de valahogy már én sem hiszem el, hogy egy kurva jó lemezt fog lerakni az asztalra. Minden album előtt ilyen dumákat ereget, és aztán az ágyúdörgés helyett egy laza pezsgőpukkantás lesz s vége. (Rosszabb esetben egy öreges szellentés!) :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.