Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Playbackkel, majd Whitesnake haknival debütált az új angol szupergroup

Londonban debütált élőben a legújabb brit hard rock szupergroup, a két egykori Whitesnake tagot és egyéb neves angol muzsikusokat tömörítő Snakecharmer. Egyelőre nem tudni, mikor követheti kézzelfogható eredmény az első koncertet, de a felállás mindenképpen ígéretes.

A Snakecharmerben Micky Moody gitáros és Neil Murray basszusgitáros képviselik a Whitesnake egykori tagjait, társaik Chris Ousey énekes a kultikus AOR csapat Heartlandből, Laurie Wisefield gitáros (Wishbone Ash), Adam Wakeman billentyűs (Rick Wakeman fia, akit Ozzy Osbourne mellől is ismerhetünk), és Gary „Harry" James dobos (Thunder, Magnum).

A csapat először december 5-én mutatkozott be egy szűk körű speciális esemény keretében a brit rocksajtó képviselőinek – elég lehangoló módon playbackről... –, majd három nappal később meglepetésszerűen színpadra léptek a Uriah Heep londoni bulijának vendégzenekaraként is. A Snakecharmer utóbbi alkalommal is igyekezett biztosra menni, itt ugyanis nem játszották el két már elkészült saját dalukat, a Smoking Gunt és a Turn Of The Screw-t, hanem Whitesnake klasszikusokkal szórakoztatták a nagyérdeműt...

A folytatás egyelőre ködös, de 2012-ben a banda valószínűleg megjelenteti első nagylemezét.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.