Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pillanatfelvételt készít 2012-ről a Kreator

A nemrég a csillebérci MetalFesten is megfordult Kreator már nagyban dolgozik a következő album dalain, de mivel januártól stúdióznak, a megjelenés kissé még odébb van. Az azonban már biztos, hogy Németország legnagyobb thrash alakulata Jens Bogren producerrel melózik majd az anyagon.

„Az örebrói Fascination Street stúdióban dolgozunk majd Jens Bogrennel jövő januártól", mondta a következő Kreator lemez munkálatairól Mille Petrozza énekes/gitáros a svéd Aftonbladetnek. „Jens remek munkát végzett az Opeth és az Amon Amarth albumain, szeretem a dolgait, azokat a hangzásokat, amiket produkál. Azt hiszem, a Kreator és Jens Bogren párosításából igazán súlyos dolgok születhetnek!"

Magáról a zenéről Mille még nem tudott véglegeset mondani, de már nagyban készülnek a dalok. „Öt szám már összeállt, és további kettő amolyan vázlatszerű állapotban leledzik. Nem is tudom, hogyan írjam le őket... Mindig nehéz számomra a már megírt, de még nem közreadott zenéinkről beszélni, de annyi bizonyos, hogy minden Kreator stílusjegy fellelhető lesz bennük. A szövegek is ugyanúgy napjaink problémáiról szólnak majd, ahogy az jellemző ránk, szóval olyan lesz az egész, mint egy fotó a 2012-es évről. Mintha csak egy újságot olvasnál arról, mi zajlik a világban... Maga a zene tipikus Kreator, de emellett ki szeretnénk terjeszteni a határainkat, és zenészekként is fontos számunkra a fejlődés. Ez a felállás a Kreator legerősebbje, és készen állunk arra, hogy olyannal rukkoljunk elő, ami mindenkit elsöpör!"

A Kreator utolsó lemeze, a Hordes Of Chaos 2009 elején jelent meg, és a csapat nagyjából két évtizede nem söpört be annyi elismerést, mint ezzel. A banda klasszikus Cause For Conflict lemezéről itt írtunk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.