Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Phil Anselmo: zenei űrt tölt majd ki a szólóalbum

Márciusban jelenik meg Phil Anselmo első szólólemeze, a Walk Through Exits Only, amelyen a néhai Dimebag Darrell egyik barátja, Maziar „Marzi" Montaneri gitározik. A zenész egy friss interjúban több információt is elárult a készülő albumról.

„Szerintem Phil fogalmazott a legjobban, amikor azt mondta a zenéről, hogy nem kategorizálható", mondta a The Metal Dennek Montaneri (a képen Anselmo jobbján, a másik arc José Manuel Gonzales dobos). „Súlyos és kibaszottul szélsőséges, de minden egyes dal különbözik egymástól. Nem olyan album, amit egyetlen hallgatással kiismerhetsz. Szerintem ez a lemez egy olyan munka, ami egy létező zenei űrt tölt majd ki, és kinyír minden olyan túlértékelt szarságot, amit ráerőltetnek manapság a hallgatókra. Nagyon fontos lemez lesz mindenki számára szerte a világon. Mindent beletettünk, amit csak lehetett: vért, verejtéket, szívet és lelket. Phil szövegei pedig az új himnuszaink. Ő az egyetlen ember a világon, aki képes előállni ennyire intenzív, őszinte, igaz és elvetemült anyaggal."

Montaneri szerint a dalok valóban mind Anselmótól érkeztek, de az énekes nyitott volt minden ötletre. „Phil a legvalóságosabb arc, akit csak ismerek. Egy nagy szív az egész ember, és büszke is erre. A körülötte lévők mind érzik a belőle áradó szeretetet és mindazt a jót, amit tesz. És ha van egyetlen ember, aki őszintén elmondja az igazságot a médiában, akik imádják tönkretenni emberek hírnevét, ő a legmegfelelőbb alany erre, mert egyszerűen nincs benne félelem. Amikor a szavait kiragadják a szövegösszefüggésekből, annak ára van, de a végén mégis az ő szavai maradnak meghatározók, és az igazi rajongók nem csak meghallják, hanem azonosulnak is vele."

A Walk Through Exits Only 2013 márciusában jelenik meg az énekes saját kiadójánál, a Housecore-nál. A Down új kiadványa, a The Purple EP szeptember 18-án jön ki.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 mrataxi 2012-09-13 11:31
ha van valami, amit szeretek magamban, az a szerénység
Idézet
 
 
+5 #2 Aladin 2012-09-12 17:30
Menten behányok...
Idézet
 
 
+2 #1 Messire 2012-09-12 17:07
város. phil bácsi jó bácsi.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.