Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Phil Anselmo: „Vinnie Paul retteg tőlem”

Phil Anselmo egy friss interjú szerint továbbra is minden nap sokat gondol a Panterára, és habár nyitva áll az ajtaja Vinnie Paul előtt, cseppet sem nézi jó szemmel a dobos mai napig elejtett negatív megjegyzéseit, amik rá vonatkoznak.

„Többet gondolok a Panterára, mint azt megfelelően érzékeltetni tudnám", mondta Anselmo a San Antonio Metal Music Examinernek. „Mindennapi dologról van szó. Egyszer a vidám, vicces, nagyszerű emlékek jönnek elő, máskor pedig természetesen sajnálkozik az ember. És persze néha álmodozom is, amolyan álomvilág-beli forgatókönyvekkel, amelyek szerint Dimebag még mindig életben van, és volt esélyünk elrendezni a dolgokat egymás között – amiről egyébként szilárdan hiszem, hogy megtörtént volna. Az ember ilyenkor belegondol, és azt mondja: szeretnék megint együtt lenni azokkal a srácokkal, turnézni, és megélni mindazt, amit annak idején. De ez csak ábrándozás, hiszen most mással foglalkozom, és előre kell haladnom. Egészségtelennek érzem túl sokáig időzni a múltban... Vagyis nem a nosztalgia a megfelelő szó arra, amit a Panterára gondolva érzek, mert egy cseppet sekélyes. Az életem egy hatalmas darabjáról van szó, ami minden egyes kibaszott napon felbukkan valamilyen formában."

Dimebag Darrell egykori élettársa, Rita Haney múltkori vonatkozó nyilatkozata után Phil is érintette az interjúban Vinnie Paullal ápolt – illetve nem ápolt – viszonyát. „Az én ajtóm mindig nyitva állt és nyitva áll előtte, kurvára nyitva. Cseppet frusztráló, amikor ott függ a levegőben egy ilyen elvarratlan szál, te pedig mindenképpen próbálod megoldani a helyzetet, de nem megy... De hát nem lehet mindenkit mindig boldoggá tenni. Vinnie Paulnak egyáltalán nincs hatása az életemre. Remek munkát végzett, azt mondanám neki – komoly fájdalmat okozott nekem, és folyamatosan csak tovább sérteget. Kiváló munka, komolyan... Csak annyit kérdeznék tőle, hogy előbbre jutott ezzel? Az én ajtóm tényleg mindig tárva-nyitva állt, és mindenki tisztában is van ezzel. Olyan egyszerű a dolog, mint az ábécé. Vinnie-ben van egyfajta félelem velem szemben. Kibaszottul tart tőlem. De valahol ennek a mesterségesen feltalált, bűnbakkereső, kibaszott vagdalkozó redneck gyűlöletnek a mélyén ott rejtőzik egy olyan típusú szeretet, ami sokkal nagyobb ennél az egész kibaszott szarságnál, és ezért viselkedik velem így. Ennyiről van itt szó."

Vinnie a mai napig nem tudja megbocsátani Anselmónak annak néhány korábbi nyilatkozatát, amelyeket a Pantera feloszlását követően tett. Ezek közül az egyikben – állítólag – azt mondta, Darrellt valakinek komolyan meg kellene vernie. Nem sokkal e cikk megjelenése után dördültek el a végzetes lövések a columbusi Alrosa Villa klubban. Anselmo és a dobos a Pantera 2003-as szétszakadása óta nem is beszéltek egymással.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 Koltai Máté 2011-09-04 10:05
Ha nagy leszek Phil Anselmo akarok lenni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.