Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Peter Baltesszel folytatja aktuális turnéját az U.D.O.

Kórházba kellett szállítani az U.D.O. basszerét, Tilen Hudrapot. A Budapestet is érintő Európa-turnét a régi acceptes kollégával, Peter Baltesszel fejezi be a zenekar.

0906baltes

Ki kell hagynia az aktuális európai turné hátralévő állomásait az U.D.O. basszerének, Tilen Hudrapnak, miután a vasárnapi müncheni koncerten rosszul lett, és kishíján összeesett a színpadon. A basszusgitárost a fellépés után kórházba kellett szállítani, ahol alapos kivizsgálásnak vetik alá, azonban már most biztos, hogy a következő hetekben pihennie kell, ezért aztán Udo Dirkschneider szólócsapata egy régi ismerőssel, Peter Baltesszel fejezi be a koncertsorozatot.

Baltes az Acceptből történt néhány évvel ezelőtti kilépése után vette fel ismét a kapcsolatot Udóval, és már aktívan részt is vett az énekes speciális We Are One albumának szerzői munkálataiban. Egyelőre nem tudni, visszatérése időleges lesz-e az énekes mellé, vagy pusztán addig szól, ameddig Hudrap felépül. A turnénak mindenesetre magyar állomása is lesz november 15-én, a Barba Negrában, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Wolf Attila 2022-09-07 18:01
Ne vegye senki rossz néven, de én szívesen látnám Baltest a zenekarban. Mindannak ellenére, hogy Tilen egy nagyon szimpatikus fickó. Lassan az öreg összegyűjti a régi csapatot
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.