Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Partythrash Prágában: Andreasszal nyomta a Piranhát az Exodus

Miután nyáron az Anthraxben segített ki pár európai buli erejéig, az Exodushoz is csatlakozott a színpadon a Sepultura gitárosa, Andreas Kisser, aki a Thrashfest Classic turné prágai állomásán a Piranhát nyomta el közösen a San Francisco-i kollégákkal.

Andreas a prágai KC Vltavskában ment fel a színpadra az Exodushoz a Bonded By Blood egyik emblematikus dala, a Piranha erejéig. A dal 2002-ben szerepelt a Sepultura 2002-es feldolgozás-EP-jén, a Revolusongson is. Kisser és az Exodus barátsága évtizedekre nyúlik vissza, a gitáros a '90-es évek elején még egy közös projektet is gründolt Jason Newsteddel és az Exodus ütős Tom Huntinggal (aki akkoriban egyébként épp nem volt a banda tagja).

A turnén a Kairos című friss albumot nemrég megjelentetett brazilok koncertjei kizárólag a Beneath The Remains, az Arise és a Chaos A.D. lemezek dalaiból állnak, az Exodus első három lemezéről, a Bonded By Bloodról, a Pleasures Of The Fleshről és a Fabulous Disasterről játszik, a Destruction a Sentence Of Deathről és az Infernal Overkillről, a Heathen pedig a Breaking The Silence-ről és a Victims Of Deceptionről.

Akit megmozgat a brutálisan erős összeállítás, december 11-én Pozsonyban, december 12-én Zágrábban vagy december 13-án Ljubljanában csípheti el a thrash legendákat a környéken.

 

Hozzászólások 

 
#2 Marcelinho 2011-12-02 19:06
De amúgy a közleménnyel szemben a Destruction játszik az Eternal Devastationről is. Curse The Gods és Eternal Ban biztosan szokott lenni.
Idézet
 
 
#1 Equinox 2011-12-02 17:18
dec 18 meg Bécs
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.