Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paradise Lost: nézd meg az új klipet!

Elkészítette első videóját az április 24-én megjelenő Tragic Idol lemezhez a brit Paradise Lost. A brit doom/dark metalosok klasszikus korszakának minden stílusjegyét magán viselő Honesty In Death dal klipje alább megtekinthető.

A klipet az a Matt Green rendezte, akivel Gregor MacKintosh gitáros a Vallenfyre projekt és a Cathedrals Of Dread klip kapcsán került kapcsolatba. A banda a legutóbbi, 2009-es Faith Divides Us – Death Unites Ushoz hasonlóan ismét Jens Bogren producerrel dolgozott a lemezen.

„A zene mindenképpen súlyos, de szerintem ezúttal közelebb áll a klasszikus doom metalhoz, mint a legutóbbi pár anyagunk, és tele van melodikus gitárokkal, rengeteg gitárszólóval", mondta a Shock!-nak a Vallenfyre projekt kapcsán adott interjújában Gregor. „A billentyűket ezúttal igyekeztünk nélkülözni, amennyire csak lehet, viszont rengeteg gitárharmóniát pakoltunk a nótákba."

A lemez dallistája az alábbi:

01. Solitary One
02. Crucify
03. Fear Of Impending Hell
04. Honesty In Death
05. Theories From Another World
06. In This We Dwell
07. To The Darkness
08. Tragic Idol
09. Worth Fighting For
10. The Glorious End
11. Ending Through Changes (bónusz)
12. Never Take Me Alive (Spear Of Destiny feldolgozás, bónusz)

A felállás természetesen változatlan, de újdonságot jelent, hogy ezen az albumon játszik majd először a csapatba két évvel ezelőtt érkezett Adrian Erlandsson dobos. Ő legutóbb még nem tudott belefolyni a felvételekbe, ugyanis csupán néhány nappal a lemezfelvétel kezdete előtt vált a banda tagjává, így mindenki úgy látta jónak, ha a session-ütős Peter Damin üti fel a dalokat.

Az új Paradise Lost lemez borítóját egy párizsi művész, Valnoir tervezte, aki korábban olyan előadókkal dolgozott, mint a Morbid Angel, a Laibach, az Ulver vagy a Watain. Nickék áprilisban Angliában kezdik a turnézást, és természetesen ott lesznek számos nagy európai nyári fesztiválon is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.