Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pár héten belül visszatérhet a színpadra Ivan Moody

1129ivanHa minden rendben megy, elvileg augusztusban térhet vissza a Five Finger Death Punchba Ivan Moody. Az énekes jelenleg egy rehabilitációs intézmény vendégszeretetét élvezi.

Miután a nyári európai turnén ismét borult a bili, és Ivan Moody helyett Tommy Vext fejezte be a koncertsorozatot, joggal és okkal aggódik minden rajongó azon, mi lesz a Five Finger Death Punch további sorsa. Az énekes frissen kiadott nyilatkozata szerint azonban nincs ok a legrosszabbtól tartani. „Szeretnék mindnyájatokhoz szólni, és mély sajnálatomat kifejezni amiatt, hogy nem voltam képes befejezni az európai nyári turnét”, írta a Facebookon Ivan. „Jelenleg egy egészségügyi létesítményben tartózkodom, és küzdök azokkal a függőségi problémákkal, amelyek mindennel összeütközésbe kerültek az életemben. Szeretem a srácokat, és szeretem a zenekaromat, hiszen ezt csinálom, és nem tudom nélküle elképzelni az életemet. Száz százalékig elkötelezett vagyok, hogy meggyógyuljak, és visszatérhessek a színpadra a Five Finger Death Punchcsal.”

A mostani állás szerint az augusztus 19-én, Springfieldben startoló amerikai turnén már ismét Ivan áll majd a zenekar élén, és szavai szerint mindenképpen ő akar énekelni úgy az összes otthoni, mint az év végén esedékes újabb európai bulikon. Emellett köszönetet mondott Vextnek, illetve családjának és zenésztársainak is, amiért a nehéz időkben is mögötte állnak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.