Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pantera: Anselmo akár a Power Metal újrakiadását is el tudja képzelni

0917panteraElvi szinten még akár az is elképzelhető, hogy egyszer végre hivatalosan, a zenekar maradványának támogatásával is megjelenik a Pantera első Phil Anselmóval készített nagylemeze, az 1988-as Power Metal. Phil Anselmo egy interjúban elárulta: neki személy szerint abszolút nem lenne ellenére a dolog.

„Soha nem gondoltam a dologra, de ahogy mostanában úgyis megjelennek az újrakiadások, nem vagyok ellene”, mondta Anselmo a MetalRules azon kérdésre, amelyben azt firtatták, el tudná-e képzelni, hogy ismét megjelenjen első Panterával készített albuma, az 1988-as Power Metal, amely az első szerzői kiadást leszámítva sosem jött ki hivatalosan. „Úgy gondolom, érdekes felhozni ezt az egészet. Őszintén szólva te vagy az első, aki megkérdezi ezt tőlem, szóval ott a pont… Ha egyébként az emberek túllépnek az imázson meg a bárzenekari frizura-szarságokon, ami a késői ’80-as években ment, könnyen rájöhetne mindenki, hogy a Power Metal egy igen szilárd metal anyag a Judas Priest stílusában. Dimebag egyes riffjei pedig brutálisak, és bármilyen gitárosnak azt merem mondani, hogy sok kibaszott szerencsét kívánok neki az eljátszásukhoz. Konkrétan például magához a Power Metal nóta riffjéhez, hogy azzal a pontossággal és erővel sikerüljön megdörrentenie, azt a riffet ugyanis kurva nehéz úgy elnyomni.”

A Power Metal újrakiadására persze azért még ne vegyünk mérget, hiszen ezt a lemezt a csapat a warneres szerződés után már nem vállalta fel igazán, és élőben sem játszottak róla soha semmit 1990 után. Az ugyanakkor már biztos, hogy jövő tavasszal, megjelenésének húszéves jubileuma tiszteletére a Far Beyond Driven album speciális kiadása napvilágot lát majd, de ezen semmiféle extra demótétel nem kap helyet a Cowboys From Hell és a Vulgar Display Of Power felturbózott változataival szemben – egyszerűen azért, mert elfogytak a korabeli kiadatlan témák.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 Igor Igorovics 2013-09-18 08:32
Idézet - pumpika666:
a kiadó(meg darell-ék) faszsága, hogy ez nem jelenet meg normálisan már 1990-ben a cowboys sikerei után
kit érdekel, hogy hogyan néztek ki, mikor óriási metal church/armored saint-es témákat érzek(én legalábbis) a nótákban, plusz volt egy istewnkirály énekesük, aki amíg szét nem üvöltötte-hörögte a torkát, addig szinte halfordi magasságokat bírt kitolni magából


Így van! Amúgy meg a 80-as években a metal bandák túlnyomó része sem nézett ki máshogy, mint ők a power metalos időkben. Ha megnézitek, a korai Maident, Destructiont vagy akár a Sepulturát ők se néztek ki nagyon máshogy. Persze korai az anselmos időszak előtt tényleg nagyon csiricsáré módon néztek ki, de itt,pl. ezen a fotón már nagyjából úgy néztek ki mint a többi akkori metal banda.
Idézet
 
 
+4 #2 pumpika666 2013-09-17 21:11
a kiadó(meg darell-ék) faszsága, hogy ez nem jelenet meg normálisan már 1990-ben a cowboys sikerei után
kit érdekel, hogy hogyan néztek ki, mikor óriási metal church/armored saint-es témákat érzek(én legalábbis) a nótákban, plusz volt egy istewnkirály énekesük, aki amíg szét nem üvöltötte-hörögte a torkát, addig szinte halfordi magasságokat bírt kitolni magából
Idézet
 
 
+9 #1 Igor Igorovics 2013-09-17 15:10
Ez óriási lenne, csak ráférne egy remaster meg egy remix, hogy tényleg úgy szóljon, ahogy egy metal lemeznek szólnia kell manapság! De tényleg jó lenne, sőt én még az első három lemezt is kiadatnám. Miért is ne, azok is Pantera lemezek és a fanok biztosan örülnének neki. Akinek meg nem tetszik, hát ne vegye meg!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.