Shock!

október 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Otthagyja a Black Star Riders sorait Scott Gorham

Távozott a Black Star Riders soraiból Scott Gorham. A gitáros a csapat előd- és párhuzamos formációjára, a Thin Lizzyre szeretne koncentrálni a jövőben.

0921gorham

A Nuclear Blasttől az Earache-hez szerződött a Black Star Riders, akiknek útjai egyszersmind elváltak Scott Gorham gitárostól. A legendás zenész tehát már nem játszik majd a következő albumon, amelynek felvételei október derekán indulnak Los Angelesben, Jay Ruston producerrel. A zenekar nem vesz be Gorham helyére új gitárost, innentől négyesben nyomulnak tovább: Christian Martucci mellett fixen is Ricky Warwick énekes látja majd el a másodgitárosi feladatokat. További változás a felállásban, hogy a dobosi poszton Zak St. John váltja Chad Szeligát. A zenekar legutóbbi albuma a 2019-es Another State Of Grace volt, a folytatás 2023 elejére várható.

Gorham innentől fogva a Thin Lizzy ügyeire koncentrál, ugyanakkor egyelőre nem tudni, itt most pontosan mi is a leosztás: mindenesetre Scott távozásával már csak Warwick jelent személyi átfedést a Black Star Ridersszel.

 

Hozzászólások 

 
#1 Simon Zoltán 2021-09-21 17:12
Rohadtul sajnálom, mindegyik albumukat szívesen hallgatom, bár az első kettő az abszolút kedvenc. Szerencse, hogy 2015-ben volt alkalmam látni őket akkor még (majdnem) eredeti felállásban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.