Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Öt-hat új dalt máris megírt a Morbid Angel, elektro-dolgok nem várhatók tőlük

0630tuckerUgyan csak ebben a hónapban robbant a bomba a Morbid Angel felállásának totális átalakulásáról, a frontra visszatért Steve Tucker basszer/énekes már hónapok óta együtt dolgozik Trey Azagthoth gitárossal. A páros kísérletezés helyett totális death metalt ígér a következő albumra.

„2003-ban vagy 2004-ben történt a dolog, már nem igazán emlékszem, de talán 2004-ben", idézte fel hirtelen történt és annak idején nem is különösebben túlelemzett távozását Tucker a Metal Messiah Radióban. „Rengeteg mindennel foglalkoztam akkoriban, tényleg elég őrült életet éltem, mármint a magánszférámról beszélek most... Feleségül vettem egy nőt, aki más országból származott, amiből aztán egy rakás teljesen hibbant dolog származott az életemben, és hogy őszinte legyek, a személyes ügyeim egy idő után egyszerűen megakadályozták, hogy száz százalékot adjak a Morbid Angelben. Akkoriban szerintem haragudtak is rám a többiek egy kicsit, amit én is éreztem. Úgy gondoltam, itt az idő a továbblépésre, csinálni a saját dolgaimat, és hagyni őket, hogy ők is csinálják a magukét. Mindenki tudja, hogy ezek után visszatért David, én meg azt gondoltam, remélem, csinálnak vele egy kibaszott jó lemezt, aztán mindenki megkapta, amit akart. De nem igazán hinném, hogy ez történt..."

Mindenki jól sejti: Tucker sem nagy híve a Morbid Angel legutóbbi albumának, a 2011-es Illud Divinum Insanusnak, amely elektro-kísérleteivel alaposan megosztotta a rajongótábort. „Az a lemez nagyon más volt. Nem tudok róla túl sokat őszintén szólva, és nem is igazán foglalkoztat, hogy beszéljünk róla. Nem is vagyok tisztában vele, mi minden zajlott akkoriban a Morbid Angelben. Én már csak azt tudom, hogy amikor Trey most rámcsörgött, és visszahívott a zenekarba, azt mondta nekem: haver, azt akarom, hogy death metalt nyomjunk, brutálisak legyünk, undergroundok legyünk, azt akarom csinálni, amit régen csináltunk, mert imádom ezt. És megkérdezte, nekem lenne-e kedvem ehhez. Én meg: igen, azt hiszem, lenne... Trey briliáns, mindig is imádtam vele zenélni, és ez nem változott. Akárcsak nekem vagy bárkinek, neki is akadnak őrült pillanatai, de hát talán éppen ezért játszunk death metalt, nem valami nyálas popszarságot. Szóval annyi a lényeg, hogy visszatértem a Morbid Angelbe, hogy elkészítsünk egy death metal-albumot. Mivel ez egy Morbid Angel-lemez lesz, nyilván akadnak majd rajta eltérő dolgok, változatos megoldások, de az agresszivitásról, az undergroundról szól majd."

A zenekarnak már öt-hat új dala is van, ami úgy fordulhat elő, hogy Tucker és Azaghtoth már tavaly év végén elkezdte az egyeztetéseket a folytatásról. Az persze továbbra is nagy kérdés, ki dobolhat majd az új albumon. „Trey mindig úgy írja a dalokat, hogy összerakja a számítógépén a dobtémákat, aztán nyers demókat készít otthon. Pár emberről már beszéltünk, akadnak köztük olyanok is, akiket már megkerestünk, és beszéltünk az esetleges közös munkáról. De őszintén szólva most még először meg kell nézni, mivé forrja ki magát ez az egész, vagyis jelenleg arra koncentrálunk, hogy írjunk néhány óriási nótát."

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 drughi 2015-07-01 16:12
Isten mégis létezik!
Idézet
 
 
+2 #4 bélféregtámadás 2015-07-01 09:43
Nagyon király ez az egész de mi van Commandoval? Róla semmit se hallani.
Idézet
 
 
#3 P.R. 2015-06-30 18:42
Hát azt így előre megmondani nem lehet. Készítsék el azt a lemezt , jelenjen meg , aztán majd megvitatjuk. :)
Idézet
 
 
-2 #2 thunder 2015-06-30 18:26
Hiba volt Vincentet kirakni a zenekarból.
Idézet
 
 
#1 P.R. 2015-06-30 17:08
Akkor csak azt tudom mondani : Hajrá srácok!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.