Shock!

május 16.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Oszlásnak indul a Disturbed?

Egyre bizonytalanabbnak tűnik a Disturbed jövője, akik aktuális turnéjuk végeztével hosszabb pihenőre vonulnak. Egy friss rádióinterjúban David Draiman énekes arra utalt, hogy a csapatban bizonyos személyes problémák támadtak, de ezek természetét nem fejtette ki bővebben.

„Jövőre nem lesz Music For A Weapon turné", mondta a KQXR rádiónak David Draiman énekes. „Nem tudjuk még, mit csinálunk... Ez a mostani turné jó ideig az utolsó lesz, amikor az amerikai közönség elcsíphet minket – ha nem éppen meghatározhatatlanul hosszú ideig. Vannak bizonyos belső folyó ügyeink, bizonyos személyes ügyek... Szóval nem tudok semmit, nehéz erről beszélni. De az biztos, hogy jövőre nem lesz Weapon turné a mi részvételünkkel. Ha lízingeljük a márkanevet más csapatoknak, akkor talán önálló életre kelhet a dolog, erről beszéltünk is, és el is képzelhető. De a Disturbed ezután egy jó ideig biztosan nem fog turnézni."

Dan Donegan gitáros egy másik rádiónak szintén bizonytalanul nyilatkozott az utóbbi évtized egyik legsikeresebb amerikai metal csapatának jövőjét illetően. „Még nem beszéltünk a folytatásról, pillanatnyilag nem tudom, mit hoz a jövő. Most ez a turné fut, utána életünkben először Dél-Amerikában is játszunk négy koncertet, de ezen túl egyelőre nem látok. Nem arról van szó, hogy belefáradtunk, de igazából azt sem tudjuk, milyen érzés egy kis szünetet tartani, mert amióta létezünk, non-stop módon működtünk. Már abban a korszakban is, amikor még csak helyi szinten nyomultunk. Fogalmam sincs, milyen érzés hazamenni, és ott nem tervezgetni újabb turnét vagy stúdiózást... Lehet, hogy sokkoló lesz, hiszen az ilyesmi teljesen új számunkra."

A Disturbed által megálmodott Music For A Weapont először 2001-ben rendezték meg. A modern metal bandákat tömörítő turnésorozat eddig öt kiadást ért meg, az utolsó kör idén zajlott le Draimanék mellett a Korn, a Sevendust, az In This Moment és a StillWell részvételével. A zenekar jelenleg a Rockstar Energy Mayhem turné headlinereként koncertezik Észak-Amerikában, ahol rajtuk kívül többek között a Godsmack, a Megadeth, a Machine Head és a Trivium is érintettek.

A Disturbed legutóbbi lemeze, az Asylum tavaly augusztusban jelent meg, és a chicagói groove metal banda negyedik albuma volt, amely a Billboard-lista első helyén kezdett. Ilyen sorozatot a súlyos vonalon eddig egyedül a Metallicának sikerült produkálnia.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 Draveczki-Ury Ádám 2011-07-15 05:21
Idézet - Csövi:
Ki az aki zsidózót?

Az egyik kedves hozzászóló például, aki előtted szólt hozzá, de valószínűleg nem láttad a kommentjét, mert töröltük. ;)
Robi hozzászólását egyébként nem töröltük, mert nem volt miért, nem is neki szólt, amit írtam. Pusztán csak elejét akartam venni bizonyos dolgoknak.

Ja, és Lemmy természetesen nem náci.
Idézet
 
 
#3 Csövi 2011-07-14 22:32
Ki az aki zsidózót? Egyébiránt olvassuk el egy két nyilatkozatát az énekes csávónak, mondjuk Lemmyről Persze Lemmy is náci nem? Ne legyetek ennyire polkorektek!
Emelet minden tiszteletem Ádám úré mert nagyon szeretem az írásait meg az egész shockmagazint.
Idézet
 
 
+2 #2 Draveczki-Ury Ádám 2011-07-14 14:07
Mielőtt még nagyon belemerülnénk a témába: amellett, hogy nem akarunk zsidózást látni az oldalon, mert bántja az ízlésünket, pénzünk sincs arra, hogy az NMHH bírságait kifizessük, pláne mások miatt. Vagyis BÁRMILYEN zsidózós kommentet azonnal törlünk a felhasználóval együtt.
Idézet
 
 
-7 #1 Robi 2011-07-14 13:50
Hála az égnek ciónisták!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.