Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Összegyűjtöttem néhány témát a készülő új lemezről, és átfogó, tematikus zongorás művé gyúrtam ezeket”

Poem Of Fire címmel új szerzeményt mutatott be az Oceans Of Slumber. A zenekar a Season Of Misthez szerződött, itt várható jövőre a hatodik nagylemezük.

1221oos

Legutóbb 2022-ben, Starlight And Ash címmel adott ki friss lemezt a texasi atmoszférikus-progresszív metálban utazó Oceans Of Slumber. A zenekar a Seasons Of Misthez szerződött a folytatásra, és most bemutattak egy Poem Of Fire című friss darabot, amely ugyanakkor nem hagyományos módon született. „Imádjuk az olyan filmzeneszerzőket, mint Zimmer és Richter, így létrejött egy hely, ahol a filmzenés hatások kivirágozhatnak a progresszív metál berkein belül – mondja a csapat zenei agya, Dobber Beverly dobos. – Mi is évek óta ezen a mezsgyén mozgunk, és alaposan áttanulmányoztam az olyan újabb zeneszerzők munkáit, mint Arvo Pärt és Ludivico Einaudi, hátha rájövök, miként egyesítik a modernizmust nagy kedvencemmel, az újromantikus muzsikákkal, és miként lehetne ezt még jobban beépíteni a mi zenénkbe. A Season Of Mist vezetője, Michael Berberian arra bátorított, írjak több zongorás muzsikát, így összegyűjtöttem néhány témát a készülő új lemezről, és átfogó, tematikus zongorás művé gyúrtam ezeket. Remélem, tetszeni fog.”

A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy tavasztól a Lacuna Coillal és a New Years Dayjel turnéznak majd Észak-Amerikában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.