Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Orvosa okozhatta Paul Gray halálát, a Slipknot felháborodott

Nyolcrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják Daniel Baldit, a két éve elhunyt Slipknot basszer, Paul Gray egykori kezelőorvosát, aki a gyanú szerint legalább nyolc betege haláláért lehet felelős. Baldi a hatóságok szerint a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségben írt fel betegeinek fájdalomcsillapítókat és egyéb gyógyszereket, amelyek túladagolása végül azok halálához vezetett.

A 38 éves Paul Gray (a képen) morfiummal és fentanillel adagolta túl magát 2010. május 24-én, egy Des Moines-i külvárosi hotelszobában. Habár a Slipknot basszerének drogproblémáival egész környezete tisztában volt, elképzelhető, hogy haláláért kezelőorvosa, Daniel Baldi a felelős, akit most azzal gyanúsítanak, hogy Gray mellett még további hét betegének túladagolásos halálát okozhatta. Az orvos az engedélyezettnél jóval nagyobb mennyiségű fájdalomcsillapítót és egyéb gyógyszert írt fel betegeinek.

Az egész amerikai médiában hatalmas nyilvánosságot kapott ügyben természetesen a Slipknot sem maradt néma. „Testvérünk, Paul Gray halála még mindig nagyon friss a Slipknot családban, ez az új fejlemény pedig mindnyájunkat feldühített és elszomorított", áll az iowai metalosok nyilatkozatában. „A tény, hogy az illető személy előnyt kovácsolt testvérünk betegségéből, miközben segítenie kellett volna másokon, őszintén megharagított minket. Csak remélni tudjuk, hogy az igazság diadalmaskodni fog, és ilyesmi SOHA többé nem történhet meg senki mással. Lélekben az összes áldozat családja mellett állunk, és amennyire csak lehet, hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy ez a tragédia soha többé ne ismétlődhessen meg, ez az ember pedig megfizessen mindazért, amit tett."

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Koroknai Balázs 2012-09-08 10:13
Ha orvos lennék, biztosan a sztárok között keresném a pácienseimet.
Idézet
 
 
+5 #2 Venomádi 2012-09-08 10:01
Ebből kiindulva én akkor azt is mondhatnám, hogy minek kell drogozni? Ha nem drogozik nem jut el odáig. Ilyen egyszerű az egész... szóval most arra a szerencse nélkülire ráfogni..
Idézet
 
 
+8 #1 Aladin 2012-09-07 11:11
Ha orvos lennék, biztosan nem a sztárok között keresném a pácienseimet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.