Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyasvalakire volt szükségünk, akit nem gyilkolunk meg két héttel a turné kezdete után”

1011mikeMegtalálta új dobosát a kanadai Protest The Hero, akik október 28-án adják ki új nagylemezüket Volition címmel. A jelenkor egyik legizgalmasabb modern progresszív metal csapata a Tesseract társaságában Budapesten is fellép 2014. január 26-án.

Miután Moe Carlson dobos kilépett a Protest The Heróból, a kanadai banda a Lamb Of God ütősével, Chris Adlerrel rögzítette a Volition című új lemezt, aki azonban a turnékat már érthető okokból nem tudta vállalni. Most azonban Rody Walkerék megtalálták az új embert Mike Ieradi személyében. „Kemény feladatnak bizonyult megtalálni az új dobost", mondja a zenekar. „Rengeteg barát, rajongó, sőt, rokon érdeklődött és küldött videófelvételeket, de elég gyorsan rájöttünk, hogy képtelenség kiválasztani egy dobost YouTube-felvételek alapján. Olyasvalakire volt szükségünk, akit ismerünk, és akiről azt gondoljuk, hogy nem gyilkoljuk meg két héttel a turné kezdete után, hogy aztán otthagyjuk az út szélén. Most úgy látjuk, Mike Ieradiban megtaláltuk ezt a személyt – egy olyan kanadai srácról van szó, akit elég régóta ismerünk."

Ieradinak The Kindred néven van egy saját csapata is, akikkel ráadásul vendégként fellépnek majd a Protest The Hero következő amerikai turnéján, Európába azonban már más leosztásban jönnek át a jövő év elején. Jó hír, hogy a Phoenix Music Hungary szervezésében a turné Budapestet is eléri, így január 26-án a Dürer Kertben lép fel a Protest The Hero és a TesseracT, kiegészülve a The Safety Fire-rel és az Intervalsszal. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.