Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan, mintha megint 17-18-19 éves srácok lennénk”

Jövőre új albummal jelentkezik a Sevendust. A zenekar a Rise Recordshoz szerződött, és már nagyban készíti a demókat az egyelőre cím nélküli lemezhez.

0709sevendust

Legutóbb 2015-ben, Kill The Flaw címmel hozott ki új dalokat a Sevendust. A zenekar következő albuma jövő tavasszal jelenik meg a Rise Recordsnál, producere pedig Michael „Elvis" Baskette lesz. „Demózási fázisban járunk, még szigorúan nagyon előzetes jelleggel", mondta a Facebookon közzétett üzenetében John Connolly gitáros. „Dolgozunk a demókon, kijelöljük az irányt, keressük a hangulatot, a lemez érzésvilágát. De sok időt fogunk belefektetni, és jövőre egy olyan albummal rukkolunk elő számotokra, ami tényleg megéri a várakozást, meg persze turné is lesz."

Connolly szerint a zenekar ősszel kezdi meg a tényleges munkálatokat, és novembertől terveznek stúdiózni. Lajon Witherspoon énekes szerint a zenekar egységesebb, mint valaha. „Igazi varázslat, amikor mind egy helyiségben zenélünk", fogalmazott a frontember a The Washington Timesnak. „Olyan, mintha megint ugyanazok a 17-18-19 éves srácok lennénk, akik csak azt csinálják, amit imádnak, és pont ez a zenélés lényege. Ma is szeretjük egymást, tesók vagyunk. És persze harcolunk is, elküldjük egymást a francba, de végül mindig rájövünk, mennyit haladtunk előre, és hogy nagy ostobaság lenne valaha is magától értetődőnek venni ezt az egészet. Főleg, hogy mindnyájunknak családja van – és nemcsak az otthoni család, hanem egy olyan család is, amely velünk együtt nőtt fel, és hosszú évek óta ott áll mögöttünk. Nekik sem okozhatunk csalódást."

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 . norbonc 2017-07-09 19:51
Imádom a Sevendustot.Imádom,
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.