Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan mértékben terjesztettük ki a hangzásunkat, hogy álmodni sem mertünk volna hasonlóról”

Új feldolgozást tett közzé a houstoni Oceans Of Slumber. Cammie Gilberték Abel Meeropol Strange Fruit című költeményét értelmezték át, de már elkészültek a következő nagylemezzel is.

0509oos

1937-ben, Lewis Allan álnéven írta Strange Fruit című versét Abel Meeropol, amelyet az azóta eltelt évtizedekben olyan előadók zenésítettek meg, mint Billie Holiday, Nina Simone vagy Jeff Buckley. A sorhoz most az Oceans Of Slumber is csatlakozik, a megzenésített költeményhez forgatott videó máris megtekinthető.

Az Oceans Of Slumber már elkészítette negyedik nagylemezét, amelynek megjelenése valamikor az év második felében várható a Century Media gondozásában. „Ez a lemez olyan mértékben terjeszti ki az Oceans Of Slumber hangzását, hogy álmodni sem mertünk volna hasonlóról”, mondja Dobber Beverly dobos. „Erre az albumra tényleg büszkék lehetünk, és az eddig kapott visszajelzések is minduntalan ezt igazolják vissza.”

A banda legutóbbi soralbuma 2018-ban jött ki The Banished Heart címmel, de azóta elég rendesen átalakult a felállásuk, hiszen lecserélték mindkét gitárosukat és a basszusgitárost is. A mostani hatosfogatban a három megmaradt régi tag, azaz Cammie Gilbert énekesnő, Dobber Beverly és Mat Aleman billentyűs mellett Jessie Santos gitáros, Alexander Lucian gitáros és Semir Özerkan basszer játszik.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.