Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan lemezt szerettünk volna készíteni, ahol minden szám óriási”

Április 20-án jelenik meg a svéd heavy metalos Bullet új albuma, a Dust To Gold. Az Ain't Enough című dal videója máris megtekinthető, és hamarosan élőben is meg lehet nézni Budapesten a csapatot.

0303bullet

A Steamhammer/SPV-nél adja ki új nagylemezét április második felében a svéd Bullet, amely négy évvel követi a sorban a legutóbbi Storm Of Blades-t. „Az új dalaink az úti életről, a szabadságról, a kalandokról és a szenvedélyes metalcsapatok végtelenül szórakoztató mindennapjairól szólnak", mondja Hampus Klang gitáros a Dust To Goldról. A zene old school jellegéhez passzoló módon a zenekar és Mankan Sedenberg producer végig analóg módon rögzítette az anyagot. „Ezúttal több időt fordítottunk a dalszerzésre, mint akármelyik korábbi lemezünknél, és az egész produkció hosszabb idő alatt állt össze, de szerintünk megérte. Olyan lemezt szerettünk volna készíteni, ahol minden szám óriási, és egy töltelék sincsen. Annak érdekében is keményen melóztunk, hogy annyira őszinte és autentikus legyen a megszólalás, amennyire csak lehet: nagyjából úgy is szól a lemez, mint amilyen az élő hangzásunk."

bullet_cA dallista az alábbi:

01. Speed And Attack
02. Ain't Enough
03. Rogue Soldier
04. Fuel The Fire
05. One More Round
06. Highway Love
07. Wildfire
08. Screams In The Night
09. Forever Rise
10. The Prophecy
11. Hollow Grounds
12. Dust To Gold

A Bullet május 21-én Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik a Screamer és a Jesus Chrüsler Superstar társaságában. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Stuck Mojo 2018-03-03 17:25
Szeretem a Bullet-et, alig varom. Az utolso lemezuk nem volt annyira elerheto semilyen formaban es ertem is hogy most miert SPV a kiado. A Full Pull az nagyon ott van. Szerintem az ugymond retrosabb zenekarok kozul a Bullet a legjobb, nekem ez jon be a legjobban. Csak azt a franya buszt cserelnek mar le :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.