Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyan ez a szám, mint egy csoportterápia, de nem siránkozás”

In The Mean Time címmel friss dallal jelentkezett a Lacuna Coil. A számban a New Years Day énekesnője, Ash Costello is vendégeskedik.

 

 

0729lacuna

A tavaly kiadott, igen sikeres Never Dawn után újabb önálló dalt dobott piacra a Lacuna Coil, benne egy különleges vendéggel. „Az In The Mean Time arra reflektál, hogy általánosságban véve mennyire elvesztette a fonalat a modern társadalom – mondja Cristina Scabbia énekesnő. – Tényleg nagyon kemény időket élünk, rengetegen boldogtalanok: magányosak, szoronganak, depressziósak, rombolnak. A kívülről ránk nehezedő nyomás nem hagyja, hogy megfelelő józansággal mérlegeljünk. Olyan ez a szám, mint egy csoportterápia, de nem siránkozás, hanem annak elfogadása, hogy ha valaki egyszer már összeroppant, akkor nehéz ismét rendbehoznia magát. Ehhez le kell kapcsolni az agyunkat a mérgező dolgokról, bármennyire is lehetetlen elmenekülni ezek elől, és felfedezni: az élet emellett még nagyon sok egyebet is kínál. És közben persze azt is fontos tudatosítani, hogy nem lehet mindent összehangolni. Ash Costello pontosan azt adja hozzá a számhoz a maga meleg hangjával és karizmájával, amire szükség volt benne.”

A Lacuna Coil legutóbbi kiadványa, a 2002-es Comalies újravett változata, a Comalies XX tavalyelőtt ősszel jelent meg. A Comalies a mai napig a Lacuna Coil legsikeresebb lemezének számít, csak az Egyesült Államokban több mint 300 ezer példányban talált gazdára.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.