Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberről jövő májusra halasztották a Helloween arénás buliját

2021 tavaszára került át a Helloween arénás fellépése Budapesten. A megváltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontra is.

1208helloween

Eredetileg október 19-én érte volna el a Papp László Budapest Sportarénát a Helloween aktuális turnéja, amelyen Udo Dirkschneider kizárólag Accept-dalokat játszó formációja lett volna az előzenekar. A járvány miatt azonban ez a buli is átcsúszik jövőre: az új időpont 2021. május 3., a helyszín azonban szerencsére változatlan, a megváltott jegyek pedig természetesen továbbra is érvényesek. Udóék esetleges szerepléséről azonban egyelőre nincs információnk.

A Helloween Pumpkins United turnéja hatalmas siker volt, a zenekar 2017 ősze és 2018 decembere között összesen hatvankilenc koncertet adott harminckét országban – köztük Magyarországon is –, amelyeken több mint egymillió ember nézte meg őket. A körút különlegességét az jelentette, hogy az utóbbi évek felállása – azaz Andi Deris énekes, Michael Weikath gitáros, Markus Grosskopf basszer, Sascha Gerstner gitáros és Dani Löble dobos – mellé visszatért a ’80-as évek Helloweenjének két oszlopa, Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros is. A hetesfogattól elméletileg új lemez is várható hamarosan. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.