Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Októberben mutatják be Slash horrorfilmjét, benne új zenékkel

0718slashOktóber 4-én mutatják be Amerikában a Nothing Left To Fear című horrorfilmet, és ezen a napon jelenik meg az alkotás soundtrackje is. Mindez elsősorban azért izgalmas, mert a mozi zenealbumát teljes egészében Slash jegyzi Nick O'Toole társaságában, és a gitáros emellett producerként is felügyelte a rémfilm munkálatait.

A Nothing Left To Fear egy kis költségvetésű horror a '70-es évek stílusában: a sztori a kansasi Stullban játszódik, amely létező helyszín, és a modern folklór a környéken észlelt gyakori paranormális jelenségek miatt pokol hét kapujának egyikeként tartja számon. A főbb szerepekben Anne Heche, James Tupper és a Hegylakó Kurganja, Clancy Brown láthatók, a rendező Anthony Leonardi III volt. A mozi Slash nemrég alapított filmprodukciós cége, a Slasher égisze alatt készült el, és néhány kiemelt mozi mellett DVD-n, Blu-rayen, illetve amerikai on-demand hálózatokban debütál majd október elején.

A kizárólag a PledgeMusic.com weboldalon terjesztendő, szintén október 4-én megjelenő filmzenealbumot teljes egészében Slash írta Nick O'Toole társaságában. Itt javarészt természetesen hagyományos filmzenéről van szó, de a gitáros azért nem tudott teljesen kibújni a bőréből, és két dalt is felraknak az anyag végére: a Nothing Left To Feart Slash zenekara játssza, vagyis Myles Kennedy énekel benne, a Welcome To Stull pedig instrumentális szerzemény.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 neve_sincs 2014-02-10 21:54
a MAGYAR címét esetleg nem tudnák közzétenni? tudok én angolul yeap, de b@sxxus annyira rossz nem tudni a címét annak amit nézek...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.