Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Október végén jelenik meg az Unearth új lemeze

0425unearthWatchers Of The Rule címmel jelenteti meg hatodik nagylemezét a massachusettsi Unearth október 28-án. Az albumról egyelőre még nem tudni sokat, de őket ismerve a szokásos zúzdákat rejti majd.

Korábban eddigi leghimnikusabb, legagresszívebb lemezét emlegette az Unearth az előzetes interjúkban. Október végén mindenki eldöntheti, igazat beszéltek-e, hiszen ekkor jelenik meg a Watchers Of The Rule, amelyet Amerikában az eOne, Európában a Century Media gondoz. A lemez meglehetősen sokáig készült, hiszen oroszlánrészét már tavaly felvették Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium) producerrel, valószínűleg a kiadói háttér elsimításához volt szükség plusz hónapokra, hiszen Trevor Phippsék hosszú évek után megváltak a Metal Blade-től.

Az új lemezre olyan dalok kerülnek fel, mint a Burial Lines vagy a The Swarm, amelynek koncertfelvételét alább meg is lehet nézni. Emellett vendégként, érdekességként basszusgitáron a Lamb Of God gitárosa, Mark Morton is beugrott a haverokhoz. Az Unearth augusztus végétől Európában turnézik a Shadows Fall-lal. A párost szeptember 11-én Grazban és szeptember 13-án Linzben is meg lehet nézni. A banda legutóbbi albuma 2011 nyarán jelent meg Darkness In The Light címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.