Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ohiói tribute csapat győzte le a KISS Forever Bandet

Sajnos nem a magyar KISS Forever Band lett a világ legjobb KISS tribute csapata a január 29-én Las Vegasban rendezett gálán, de a zenekartól már senki sem veheti el, hogy ott voltak a négy döntős között, és a verseny nyilvánvalóan újabb kapukat nyit majd meg előttük.

Az ohiói Mr. Speedet választották vasárnap este a világ legjobb KISS tribute zenekarának Las Vegasban: rajtuk kívül egyetlen európai jelöltként a hazai KISS Forever Band, a texasi Rock'N'Roll Over és az ausztrál Kissteria versenyeztek még a címért. A győztes március 15-én felléphet a szerencsejátékok fővárosában a világ első KISS-tematikájú minigolf-pályájának avatógáláján, és eredeti kosztümöket is kap Gene Simmonséktól.

A KISS Forever Bandet az első körben több mint kétszáz jelentkezőből válogatták be a legjobb húsz közé, rajtuk kívül mindössze egyetlen másik európai csapattal. Innentől kezdve a rajongók kezében volt a döntés kulcsa azt illetően, kik léphetnek fel a január 29-ei döntőben, és a szavazás végeredménye értelmében Váry Marciék végül lehetőséget kaptak a nagy megmérettetésre.

A zenekar március 2-án a Club 202-ben játszik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.