Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Obituary: íme három friss szerzemény koncertverzióban!

0803obituaryHárom új dalt is játszott az Obituary egy néhány nappal ezelőtti tampai koncerten. A floridai death metalosok következő albuma már nagyban készül, alább megtekinthető a fellépés videója is, benne az ízelítővel.

A világ egyik legismertebb death metal csapata utoljára 2009-ben jelentetett meg nagylemezt Darkest Day címmel, azóta a koncertezés mellett elsősorban azzal foglalkoztak, hogy teljes egészében felújítsák saját stúdiójukat, és beszerezzenek minden felszerelést ahhoz, hogy csakis saját maguk készítsék el a folytatást. Az Obituary ősszel a Kickstarteren keresztül finanszíroztatta meg a munkálatokat a rajongókkal: eredetileg 10 ezer dollárt, azaz nagyjából 2,3 millió forintot lőttek be a kampány végcéljaként, ami mindössze másfél nap alatt összejött. „Rászánjuk az időt erre a lemezre: lenyessük a felesleges zsírt, és igyekszünk olyan faszára faragni ezeket a srácokat, amennyire csak lehetséges”, mondták akkor. „Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, ahogy alakulnak, és mennyire készen állnak arra, hogy felvegyük őket! Büszkék lesztek ránk, amikor meghalljátok a dalokat. Az öreg floridai tahók hirtelen előálltak a megoldással, és egy igazán beteg lemezt készítettek! Gyors, lassú és középtempós groove-ok, zsigerroncsolóan és olyan súlyosan, amennyire csak lehet! Alig várjuk, hogy ti is halljátok!”

A zenekar január 24-én Tampában, a The Brass Mug klubban lépett fel, ahol egyenesen három új dalt is játszottak. Alább megtekinthető a koncert anyaga, a friss témák hetedikként, nyolcadikként, illetve tizenharmadikként hangzanak el a tizenöt nótás programban.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.