Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyolc új dallal érkezik a második Burning Full Throttle

0216bftIdén tavasszal jelenik meg a kőbányai Burning Full Throttle második nagylemeze Traveler címmel. A csapat nyolc friss számot szállít le az előző, 2013-as No Man's Land után, és meglepetések is lesznek a lemezen.

Csak aszfaltrágta hangzásúként jellemzi új anyagát a budapesti Burning Full Throttle, amely tavasszal, vagyis két évvel az előző album után érkezik. A zenekar emellett egy idézettel jellemzi a produkciót A Névtelen utazó krónikájából: „... Ez az 1967-es, hófehér El Camino, az ősrégi zarándokutat juttatja eszembe, ami a kelta időkben még a Tejutat szimbolizálta. De most ez a világos, stílustól robogó erőgép, teljesen más útra ösztönöz. A múltban ezeket visszafoghatatlan lóerőket még valószínűleg a lovas nemzetek leszármazottai vezették, ahol a plató tele holdfény-égette piával, az anyósülésen egy stoppos csajjal, aki az első szál cigi után, félmeztelenül, az ablakból lógva mutogatta a melleit az útszéli kopóknak. Sajnos ma már csak egy lepukkant WC fejjel betört, vérrel és rúzzsal összekent tükrére irkálva fejtegetjük, feszegetjük a Túloldal határait. A Könnyek folyóján túli Káosz viszont menthetetlenül közeledik, közepében a 0216bftctátott szájú Sivatag Szörnnyel, ami elnyeli minden megteremtett tudásunkat. És bár feltűnik néha, egy meg nem értett, távolból érkező utazó, aki a segítségét kínálja nekünk, de látva a közönybe áztatott arcok áthatolhatatlan falát, inkább tovább áll, magánál tartva minden irányjelzőt, ami a szellemi béke felé vezetne minket."

A Traveler dallistája az alábbi:

01. El Camino
02. Harder, Faster, Stoner
03. Moonshine Runners
04. Big Boobs And Booze
05. River of Tears
06. Mirror (The Other Side)
07. Desert Monster
08. The Traveler

Az élő lemezbemutató koncert április 4-én lesz a Rocktogonban a Let The Cigar Die, a Vendetta Inc. és a Witch Bone Garden társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Tóth Szalai Márton Pablo 2015-02-16 13:40
Zsír! A Toolt meg FNM-t azért jobban várom, de erre is rápörgött az agyam. Nem mellesleg marha jó koncerteket szoktak csinálni, öröm nézni őket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.