Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyerj páros jegyet a Lords Of Chaos premiervetítésére!

0430locMájus 2-től, A sötétség gyermekei címmel játsszák a magyar mozik Jonas Åkerlund évek hosszú előkészítése után végre megtekinthető alkotását. A forgalmazó jóvoltából két páros jegyet nyerhetsz a csütörtöki premierre.

Évek óta mozgásban van minden a Lords Of Chaos film körül, amelyet tavaly januárban már láthatott a szakmai közönség a rangos Sundance Filmfesztiválon, februárban pedig végre hivatalosan is bemutatták. Jó hír, hogy a Pannonia Entertainment Magyarországra is behozza a filmet: május 2-től lehet majd megnézni a magyar mozikban A sötétség gyermekei címmel, alább egy magyar feliratos előzetes is megtekinthető.

A premiervetítés május 2-án, 20:00 órakor lesz a Pólus Moziban, ahol a vetítés előtti beszélgetésen Sallai Péter és Juhász Dávid mesél a film készítéséről és hátteréről. A forgalmazó jóvoltából két páros jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Ki játssza Csihar Attilát a filmben?

A válaszokat május 1-én éjfélig várjuk kizárólag e-mailben, az info(kukac)shockmagazin.hu címre, Lords Of Chaos tárggyal.

A ’90-es évek norvég black metalos undergroundját bemutató játékfilm rendezője a világ egyik legkeresettebb klipszakembere, Jonas Åkerlund, aki a Metallica, a Rammstein, Lady Gaga, Taylor Swift és számos további nagyság videóit jegyzi, de emellett a Bathoryban is dobolt egykoron. A sztori középpontjában természetesen Øystein Aarseth, azaz Euronymous életútja áll, akit Rory Culkin kelt életre. A további főszereplők – mások mellett – Emory Cohen (Varg Vikernes), Anthony De La Torre (Hellhammer), Jack Kilmer (Dead) és Valter Skarsgard (Bard Faust). Culkin és Ferreira korábban már felbukkant szerepében a Metallica ManUNkind videójában, amelyet szintén Åkerlund rendezett, és részletek is helyet kaptak benne a filmből.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2019-05-02 06:34
Idézet - Gabe von Buddah:
Kritika lesz a filmrôl?

Én is várom, mert tegnap láttam a filmet.
Idézet
 
 
#1 Gabe von Buddah 2019-04-30 13:18
Kritika lesz a filmrôl?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.