Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron jelenhet meg az új Megadeth lemez

Már nagyban szortírozza az ötleteket a Megadeth legénysége az új albumhoz, így a tavalyi Th1rt3en utódja valamikor a jövő év nyarán meg is jelenhet. Shawn Drover dobos szerint a munka természetesen, mindenféle előzetes koncepció nélkül folyik.

„Ha a lemez 2013 nyarán megjelenik, nagyjából két év telik el az albumok között”, mondta Drover az Atlantic City Insidernek. „Nem akarunk túl sokáig várakozni, mert azt akarjuk, hogy folyamatosan jól pörögjön a motor, és ehhez új anyag megjelentetése is szükséges. Mindenféle ötletekkel dolgozunk. Most abban a fázisban járunk, amikor áttekintjük, mink van, és kiválogatjuk, milyen riffekből lehet dalokat összerakni. Azt illetően semmiféle előzetes koncepciónk nincsen, hogy miként szól majd egy nóta, mert ha ilyenekkel állsz neki a munkához, nem hat majd természetesnek a végeredmény. Soha nem próbáljuk meg lemásolni egyik korábbi lemezünket sem, egyszerűen csak össze szeretnénk hozni a legjobb albumot, amire képesek vagyunk, és reméljük, hogy a rajongók is annyira elégedettek lesznek majd vele, mint mi.

Shawnt arról is megkérdezték, el tud-e képzelni egy világméretű Big Four turnét a Metallica, a Slayer és az Anthrax társaságában. A dobos szerint konkrét tervek ugyan nincsenek, de bármi benne van a pakliban. „Most barátok vagyunk azokkal a srácokkal, fantasztikus volt a hangulat a közös koncerteken: megünnepeltük, hogy összejött a négy zenekar. A reakciók hihetetlenek voltak, az összhatás pedig nagyon pozitív. Nagyon szívesen átélném ezt újra, de hogy mikor történhet meg, az a jövő titka. Bármi bármikor előfordulhat.”

Az interjúban Dave Mustaine nagy vitát kiváltott politikai megnyilatkozásai is szóba kerültek. Shawn minderről csupán annyit mondott: Mustaine ilyenkor nem a zenekar nevében beszél.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 rotten 2012-11-16 20:37
Én azért örülnék egy Killing-re hajazó albumnak... Bár reálisan nézve nem hiszem, hogy fognak még olyat csinálni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.