Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Now What?!: április végén jelenik meg az új Deep Purple mű

Április 26-án jelenik meg a Deep Purple tizenkilencedik stúdióalbuma, amely a Now What?! címet kapta, és csaknem nyolc hosszú év után követi a brit hard rock legenda legutóbbi új dalokat rejtő sorlemezét, a Rapture Of The Deepet. A Purple augusztus elején ismét Magyarországon játszik, a székesfehérvári FEZEN-en.

Now What?! címen jön ki a Deep Purple régóta esedékes új albuma az earMUSIC/Edel gondozásában április legvégén. A Bob Ezrin producerrel Nashville-ben rögzített lemez tizenegy dalt rejt majd, köztük olyanokat, mint az Out Of Hand, a Hell To Pay, a Weirdistan, az Uncommon Man és az Above And Beyond, amely utóbbi szövege a tavaly elhunyt egykori zenésztársra, Jon Lordra is visszautal. A lemez limitált kiadásához egy DVD is jár werkfilmmel, illetve egy bónusz stúdiófelvétellel, ami egy egyelőre meg nem nevezett feldolgozás lesz, az első hivatalos single pedig március 29-én érkezik.

Az előzetes sajtóanyagok szerint a Deep Purple sosem jutott olyan közel az utóbbi húsz évben a ’70-es évek klasszikus szellemiségéhez, mint most, de ugyanakkor modern és friss produkcióról van szó. „Elég változatos lett a lemez, bár nehezen tudnám körülírni. A zenekaroknál egyébként is mindenki kényszert érez a kategorizálásra… A mi korunkban járó bandák esetében már csak figyeled, mi jön ki. És ez nem teljesen ugyanaz, mint az eddigiek, így elég nehéz jellemeznem is. Egyik albumunkhoz sem igazán tudnám hasonlítani”, mondta pár hónapja a zenéről Ian Gillan énekes. Egy rövid ízelítő mindenesetre alább megtekinthető.

A zenekar augusztus 3-án ismét Magyarországon játszik: ezúttal Székesfehérváron, a FEZEN Fesztiválon lépnek fel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 kamikaze 2013-02-27 13:56
Ez is olyan jó, mint a múltkori előzetes, sőt! Airey itt is eléggé Emersonosan játszik, de azért nagyon penge. Lehet, hogy ez lesz zeneileg a banda Morse-os korszakának legjobb lemeze?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.