Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben „rendesen” is kihozza a Pacific Myth minialbumot a Protest The Hero

protestthehero_cNovember 18-án, a Razor & Tie gondozásában végre hagyományos kereskedelmi forgalomba kerül a Protest The Hero Pacific Myth anyaga. A hatszámos kiadványt egydalos etapokban korábban kizárólag azok kapták meg, akik tevőleg is hozzájárultak anyagilag az elkészítéséhez.

Hat dalt hozott ki különleges, egymást kiegészítő artworkkel korábban a kanadai Protest The Hero, akik a legnagyobb rajongóknak akartak kedvezni az exkluzív anyaggal, ám úgy tűnik, azért nem akarják teljesen kiiktatni a hagyományos csatornákat sem. Rody Walkerék így novemberben piacra dobják a minialbumot, méghozzá egységes keveréssel. „Ez az egész színtiszta kísérlet volt", mondja a csapat. „Normális esetben annyi időt szánunk rá egy lemez elkészítésére, amennyire szükségünk van rá, itt viszont nem adatott meg számunkra ez a luxus, hiszen megígértük, hogy havonta egy dalt hozunk ki hat hónapon át, minden hónap tizenötödik napján. Közben pedig arra jöttünk rá, hogy a saját magunknak felállított szigorú határidők miatt nem tudtuk túlgondolni a számokat, márpedig ebben általában nagyon is bűnösek vagyunk, ha az eddigi négy nagylemezünket tekintjük. Mindez olyan kockázatok vállalásához vezetett, amiket egyébként nem vállalnánk be, vagy normális esetben legalább arra lenne időnk, hogy rájöjjünk: az adott dolog túl rizikós, így aztán addig dolgoznánk az adott dalon, amíg nem érezzük magunkat ismét biztonságban... Vagyis emiatt ez egy abszolút ösztönös lemez, és baromi büszkék vagyunk rá!"

A kiadványon Rody Walker énekes, Luke Hoskin és Tim MacMillar gitárosok, Michael Ieradi dobos és a beugró basszer, Cam McLellan játéka hallható. Legutóbbi teljes albumuk, a Volition 2013-ban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 valarmorgulisz 2016-10-10 08:30
Idézet - LiliMiciPanniSá ri:
Én csak a Scurriloust ismerem ami zseniális!..asszongyátok ismét nyitnom kellene a csapat felé...ám legyen


Nem kérdés. Valóban a Scurr talán a leggyengébb. Amit pl. a Volitionön vagy a Fortressen művelnek, arra tényleg nincsenek szavak.
Idézet
 
 
#3 mrataxi 2016-10-10 07:31
Idézet - LiliMiciPanniSá ri:
Én csak a Scurriloust ismerem ami zseniális!..asszongyátok ismét nyitnom kellene a csapat felé...ám legyen


És az még szerintem pont a leggyengébb anyaguk volt, szóval képzelheted, milyen a többi! :)
Idézet
 
 
+3 #2 LiliMiciPanniSári 2016-10-09 13:25
Én csak a Scurriloust ismerem ami zseniális!..asszongyátok ismét nyitnom kellene a csapat felé...ám legyen
Idézet
 
 
+2 #1 valarmorgulisz 2016-10-09 10:11
Hát basszák meg :D komolyan..ez "csak" egy ösztönös cucc, amit kis túlzással összedobtak. Pedig ki merem jelenteni, hogy ezen a lemezen nincs 10 pontnál kevesebbet érő dal. Iszonyat nagy dallamok, tudás, ének baromira összeállt minden.

Van olyan gitáros aki a Harbinger szólóját azóta sem tudta megtanulni, pedig nem ma fogott életében gitárt először a kezébe. Megjegyzem tényleg brutális. Talán a legkomolyabb, amit mostanában hallottam. Akit érdekel:
https://www.youtube.com/watch?v=MfQmP0Q1peM
4.00-tól

remélem lesz kritika
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.