Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben az Arénában játszik a Dream Theater

A progresszív metál meghatározó zenekara, a Dream Theater tizennégy év után újra ikonikus felállásában működik: James LaBrie, John Myung, John Petrucci, Mike Portnoy és Jordan Rudess november 1-jén nálunk is fellép negyvenéves jubileumi turnéja keretében, a Papp László Budapest Sportarénában.

0408dream

Bejelentette 40. évfordulós, kétéves turnéját a Dream Theater, ami az első koncertsorozat Mike Portnoy visszatérése óta. Az alapító dobos tavaly csatlakozott újra a gitáros John Petrucci, énekes James LaBrie, basszusgitáros John Myung és billentyűs Jordan Rudess társaságához, és ezzel a zenekar ikonikus felállása ismét együtt zenél, méghozzá hatalmas lelkesedéssel. A Dream Theater jelenleg a stúdióban dolgozik tizenhatodik nagylemezén, ami az első lesz ebben a felállásban az elmúlt tizenöt évben.

Az európai szakasz huszonhárom várost érint, és október 20-án kezdődik. A Dream Theater előadja klasszikusait és a rajongók kedvenceit is katalógusából. „Ez a turné rendkívül különleges lesz mindannyiunk számára! Minden előadás biztosan tele lesz izgalommal és különféle érzelmekkel. Alig várjuk, hogy újra színpadra állhassunk, és elkezdjük ennek a történelmi, negyvenéves évfordulónak az ünneplését. És persze ez csak a kezdet, lesz még sok izgalmas Dream Theater-hírünk a következő hónapokban" – tette közzé a zenekar.

A turné november 1-jén érkezik Budapestre, most is a Papp László Budapest Sportarénában játszanak majd. A jegyértékesítés a nagyközönségnek április 12-én indul, de a Concerto Music early bird hírlevelére feliratkozók már április 9-én hozzájuthatnak a legjobb helyekhez. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 vova666 2024-04-12 15:56
Azért rendesen oda*szták a jegyárakat!
Idézet
 
 
#1 Rémálomszínházazelmutcában 2024-04-11 16:59
Kilencedikén pedig Oslóban! Ott a helyünk! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.