Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

November 28-án jelenik meg a következő Venom mű

November 28-án érkezik a brit Venom új albuma, a Fallen Angels a Spinefarm/Universal gondozásában. Cronosék tizenhárom friss dalban foglalták össze aktuális gondolataikat a világról. A lemez speciális kiadására két bónusztéma is felkerül.

„Amikor albumot készítünk, beletelik pár dal megírásába, mire belelendülünk a dologba, ezúttal azonban már az ötletelés fázisától kezdve is teljesen gördülékenyen, természetesen haladt minden", mondja Cronos. „A legutóbbi dél-amerikai turnénkon kezdtük összegyűjteni az elképzeléseinket, majd tovább folytattuk a 2010-es koncertezés közepette is. Az elejétől fogva tudtuk, hogy óriási album áll majd össze a dalokból. Minden egyes új anyagnál azon gondolkodnak a zenészek, melyik nótákat játsszák majd róla élőben is, itt azonban roppant nehéz lesz döntenünk, mert ha úgy akarnánk, akár az egészet is elnyomhatnánk a koncerteken. És ez még csak a kezdete a mostani felállás pályájának: még nagyon sok albumra és koncertre lehet számítani a Venomtól. Hosszú időbe telt, hogy végre összeálljon egy olyan Venom, amelyik úgy nyomja a black metal támadásokat, ahogyan azt kell: gyorsan, dühösen, feszesen és ijesztően. Kibaszottul rászabadítjuk a poklot a világra!"

A Londonban, Tom Belton producerrel készített Fallen Angelsre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Hammerhead
02. Nemesis
03. Pedal To The Metal
04. Lap Of The Gods
05. Damnation Of Souls
06. Beggarman
07. Hail Satanas
08. Sin
09. Punk's Not Dead
10. Death Be Thy Name
11. Lest We Forget
12. Valley Of The Kings
13. Fallen Angels
14. Annunaki Legacy (speciális bónusz)
15. Blackened Blues (speciális bónusz)

Az anyag megjelenése előtt, október 31-én a Venom single-ként adja ki a Hammerhead és a Hail Satanas dalokat bakelit és digitális formátumban.

A Venom utoljára 2008-ban adott ki lemezt Hell címmel, a főnök – és egyetlen eredeti tag – Conrad „Cronos" Lant énekes/basszusgitáros körül azóta egy doboscserére került sor, amikor Anthony „Antton" Lant helyére Danny „Danté" Needham érkezett. A gitáros továbbra is az előző albumon debütált La Rage.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Venomádi 2011-09-29 12:44
Na pontosan ezért szeretem a Venom-ot, mert elsöprő magabiztosságga l állnak elébe mindennek, és ennek még a tengernyi fikázás sem állhatja útját. Metal van
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.