Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Norvég kiadóhoz szerződött az Angertea

A norvég Smash Fabric Recordshoz szerződött a nagymágocsi Angertea. A megállapodás értelmében a banda legalább két nagylemezt és egy EP-t jelentet majd meg a cégnél. Az első új album a jelenlegi állás szerint jövő év szeptemberére várható. Első lépésben azonban a Twenty-Eight Ways To Bleed album újrakiadása érkezik majd június 19-én, azt követi a Distrust EP július 16-án az iTunes-on.

A Smash Fabric tulajdonosa, Jon Berntsen szerint a kiadó elsősorban Észak-Európában próbál majd nagyobb rajongótábort kialakítani az Angertea körül, de az egész kontinensen jó esélyeket látnak a banda megismertetésére. „A zenéjük őrülten jó, és ez a típusú muzsika történelmileg rengeteg embert meg tud fogni. Az ebben az egészben a legizgalmasabb, hogy ez a potenciális nemzetközi sztárbanda még felszállóágban van, és első igazi nemzetközi lépéseiket velünk közösen teszik meg", mondja a szerződés kapcsán a szakember.

Az 1996-ban alakult, grunge-os, modern metalos és népzenei hatásokkal operáló Angertea eddig három albumot jelentetett meg Magyarországon. Külföldön először a tavalyi EP-vel keltettek feltűnést, amit a producerlegenda Neil Kernon (Queensryche, Nevermore, Nile, Cannibal Corpse satöbbi) kevert.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Ary 2011-06-13 21:43
Reméljük, hogy Skandinávián kívül is találnak maguknak kiadót/terjesztőt. Hajrá! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.