Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

No Expectations: hallgasd meg a The Joystix új albumát!

Szünet után új nagylemezzel tért vissza a tizenöt éves The Joystix. A székesfehérvári punk/rock'n'roll-trió tavaly tavasszal vonult pihenőre, ahogy akkor fogalmaztak: bizonytalan időre. A szünetnek azonban vége, az új album pedig máris végighallgatható.

1230joystix

thejoystix_cA Shock!-on hallgatható meg először a The Joystix új nagylemeze, amely nyolc vadonatúj és négy korábban meg nem jelent szerzeményt rejt. Az album címe No Expectations, és négy évvel követi a sorban a banda legutóbbi kiadványát, a High-School Motherfuckersszel közös Skulls Out splitet. Az utolsó teljes nagylemez 2015-ben jött ki tőlük Punchline címmel.

„Nem akartuk kihagyni a ziccert, valamilyen módon mindenképpen meg akartuk ünnepelni a zenekar tizenötödik születésnapját, amihez le is foglaltunk egy időpontot, de ezt nyilván a COVID-19 keresztülhúzta", mondja Szőke Gábor, azaz Szöszö énekes/gitáros. „Ami viszont pozitív, hogy így legalább volt időnk molyolni a lemezen és egy olyan anyagot letenni az asztalra, amivel maximálisan elégedett vagyok! Azért természetesen a buliról sem mondtunk le, ha nem dől össze a világ, május 7-én tartunk egy CD-megjelenéssel egybekötött lemezbemutató utószületésnapot a budapesti Robotban! Addig is kövessetek minket a Facebook-oldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről, ami velünk kapcsolatos!"

A GrundRecords gondozásában megjelenő album egyelőre csak a digitális felületeken érhető el, a CD-megjelenés tavaszra várható.

 

Hozzászólások 

 
#2 nikfisz 2021-01-01 17:18
Nagyon jó zenekar! Csak sajnos ez a stílus irányzat itthon nem igazán népszerű. Inkább megy az ezredik folk metal giccs. Sajna....
Idézet
 
 
#1 Ronin 2021-01-01 13:52
Jó lett! ;-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.