Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nine Inch Nails-feldolgozással vezeti fel új albumát a Buckcherry

Március 8-án, Warpaint címmel jelenteti meg új nagylemezét a Buckcherry. Az első single, amely rendhagyó módon nem saját darab, máris meghallgatható.

1128buckcherry

buckcherry_cA Century Media és a RED Music közös kiadásában jelenik meg tavasszal a kaliforniai Buckcherry új nagylemeze. A Warpaintet Mike Plotnikoff producerrel készítették el Joshua Toddék – vele dolgoztak a zenekar üzletileg utolsó kiugróan sikeres lemezén, a 2005-ös 15-en is. Az anyag azért is különösen fontos a banda diszkográfiájában, mert két új tag is debütál rajta Kevin Roentgen gitáros és Sean Winchester dobos személyében. Utóbbiak Keith Nelson, illetve Xavier Muriel helyére érkeztek. „Jó dolgokra számíthatnak, akik kivárják a megjelenést”, mondja az énekes. „Nagyon türelmesek, alaposak voltunk a dalszerzés tekintetében, minden tényezőt számításba vettünk, különös tekintettel arra, mit jelent majd ez a lemez nemcsak nekünk, hanem a Buckcherry nagyszerű rajongóinak a világ minden táján. Ez az album feledhetetlen utazásra invitálja a hallgatót, és nagyon büszke vagyok rá.”

A zenekar szokás szerint Észak-Amerikában kezdi meg a turnézást 2019 elején, és máris bemutatták a lemez első single-jét. Utóbbi meglepő módon nem saját darab, hanem a Nine Inch Nails áttörését meghozó klasszikus sláger, az 1989-es Head Like A Hole Buckcherry-féle átdolgozása.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.