Shock!

augusztus 15.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nincs már állójegy a Pearl Jam budapesti koncertjére

Noha érezhető volt némi felzúdulás a Pearl Jam jövő nyári budapesti koncertjének jegyárai miatt, mindez nem tántorítja el a rajongókat a vásárlástól: állójegy már nem kapható a koncertre.

1114pearljam

Mint arra a Grungery tegnap Facebook-oldalán felhívta a figyelmet, elfogytak az állójegyek a Pearl Jam budapesti, július 15-ei koncertjére. A megmaradt ülőhelyekre 26.150, 30.150 és 36.150 forintért válthatók még belépők. A sokéves tapasztalat szerint ilyen esetekben a jegyértékesítés későbbi szakaszaiban még szokott felszabadulni kisebb-nagyobb mennyiségű jegy (ez az adott produkció igényeitől is függ általában), de aki erre bazíroz, annak érdemes folyamatosan figyelnie a hivatalos felületeket. Ezek alapján okkal feltételezhetjük, hogy a budapesti buli előbb-utóbb teljesen sold out lesz.

A jövő nyári európai Pearl Jam-turnén egyébként több állomás is teltházas már, így például Frankfurt, Berlin, Koppenhága, illetve Amszterdamban mindkét buli. Krakkóban és Bécsben szintén nagyon kevés jegy maradt már. A budapesti bulira belépők kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.