Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nincs helye hibának, csak a legjobb death metalnak"

Május 5-én, a göteborgi Sticky Fingersben lejátszotta első koncertjét a svéd deathrasher The Crown a visszatért Johan Lindstrand frontemberrel. A zenekar utoljára tizenkét éve lépett fel a városban, és valószínűleg ez lesz az egyetlen svéd bulijuk 2012-ben.

A The Crown máris új dalokat ír a következő lemezre, ami valamikor az év végén jelenhet majd meg a Century Mediánál. A banda jelenlegi felállásában Lindstrand mellett Marko Tervonen és Marcus Sunesson gitározik, Magnus Olsfelt basszusgitározik és Janne Saarenpää dobol. „Elég dalunk van ahhoz, hogy megtöltsünk egy teljes lemezt", magyarázza Johan. „Öt-hat témát próbálunk jelenleg, és mind állati jól szól... Változatosság jellemzi őket, de emellett nagyon is áttekinthető a szerkezetük. Pár nóta még akad, amivel kicsit vesződni kell, sok szöveget is meg kell még írnunk, de olyan lemez kezdett el formálódni, amiből igazi klasszikus lehet."

A banda egyelőre nem tűzte ki a stúdiózás hivatalos kezdetét, de az már biztos, hogy a hangmérnöki és keverési munkálatokat Marko Tervonen végzi majd. „Biztosak vagyunk benne, hogy gyilkos hangzást kreál majd az anyagnak", teszi hozzá Lindstrand. „Igazából már most elkezdenénk a felvételeket, de ezúttal nincs helye hibának, csak kibaszott death metalnak a lehető legjobb formában. Vagyis nem fogunk elsietni semmit sem."

A The Crown fél évtizednyi szünet után 2009-ben alakult újjá, legutóbbi lemezük Doomsday King címmel jelent meg 2010 szeptemberében, ezen Jonas Stålhammar énekelt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.