Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nincs értelme ugyanazokat a köröket rónunk, mint az utóbbi tizenkét évben”

Elsősorban nyugat-európai bulikra készül a következő időszakban a Superbutt, de márciusban azért Budapesten, Szombathelyen és Sopronban is el lehet majd csípni a Music For Animals lemezt turnéztató zenekart. Hamarosan egy új klipet is forgatnak.

„Nagyon jól esik, amikor bárki azt kérdezi, hogy mikor jöttök már Debrecenbe, Szegedre, Jánossomorjára, akárhova", írja a csapat. „A helyzet az, hogy nem tudjuk. Lehet, hogy csak évek múlva, ha egyáltalán. Mielőtt bárki félreérti, imádunk koncertezni, legszívesebben mindig mindenhova mennénk, akár 300 napot is az évben, viszont azt is tudnunk kell, hogy felnőtt zenekarként már nem a mi feladatunk, hogy a partik királyai legyünk, mi akarjunk a legdivatosabbak lenni és trendet mutatni a tizenéveseknek. Innentől viszont az is tény, hogy értelmetlen lenne versenyezni azokkal, akiknek most van ez az időszakuk. Ezzel semmi baj nincs, így működik a világ, ha nem így lenne, mi sem érhettük volna el azt, amit, mert mindenki még mindig Sex Actiont meg Sing-Singet hallgatna (sőt, Illést és Omegát), két-három év múlva pedig ugyanezt a hírlevelet megkapjátok majd a Subscribe-tól, 2020-ban meg a Southern Oracle-től is. Nincs is benne semmi tragikus, pusztán annyi, hogy fel kell mérnünk: a kevesebb több. Nincs értelme ugyanazokat a köröket rónunk, amikből az elmúlt tizenkét évben már bőven megvolt minden, nincs értelme évi húsz-harminc klubkoncertet játszani rétegzenekarként egy kis országban, és nem kell ott lenni minden hazai fesztiválon sem, mert nektek is unalmas, meg nekünk is."

A banda mindehhez hozzáteszi: ha valaki bármilyen külföldi koncertjük közelében jár, az jelezze nekik, mert magyaroknak ismeretlenül is mindig van hely a kinti vendéglistákon.

Superbutt turnédátumok a közeljövőben:

02/24 Berlin (D), Badehaus
02/25 Vroomshoop (NL), Het Front
02/26 Sint-Niklaas (B), OJC Kompas
03/02 Neusiedl Am See (A), Bergwerk
03/03 Waldshut-Tiengen (D), Kornhauskeller
03/09 Boismont (F), Rock N Bike
03/10 Vitry-le-Francois (F), L'Orange Bleue
03/15 Szombathely (H), Oladi MH
03/16 Sopron (H), Hangár
03/17 Bécs (A), Szene
03/24 Budapest (H), A38
05/11 London (UK), Club 229

A turnén túl a tavaszi tervek között szerepel még egy új videó a Music For Animals egyes CD második számára (Best Plays), a szeptemberi düreres koncert felvételeinek részbeni felhasználásával. Ez, ha minden jól megy, április elején debütálhat majd, nem sokkal később pedig kijönnek még valamivel, ami olyan lesz, mint egy klip, csak talán kicsit még érdekesebb.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 bogar 2012-02-22 17:07
Nekem tetszik ez a hozzáállás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.