Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nightwish: eufóriában foglalták le a próbatermet 2014-re

Máris lefoglalta a próbahelyiséget a következő album munkálataihoz a finn Nightwish 2014-re, azt azonban még mindig nem tudják, ki is áll majd a mikrofonnál, ha végre eljutnak odáig. Tuomas Holopainen billentyűs/zenekarvezető szerint egyelőre nincs is különösebb okuk ezen gondolkodni, de ő is megerősítette: az egész csapat remekül érzi magát Floor Jansennel a fronton.

„Úgy tekintek a Nightwishre, mint egy körhintára, aminek folyamatosan pörögnie kell, mindegy, mi történik", mondta Tuomas a Metal Hammer TV-nek. „Többről van itt szó annál, mint hogy öt ember zenél: ez egy intézmény. Egy olyan dolog, aminek minden körülmények között előre kell haladnia. Az utolsó dolog, amit bárki is szeretne, hogy koncerteket, turnékat kelljen lemondanunk. Igenis tovább kell haladnunk az emberekért, a szellemiségért, önmagunkért, mindenkiért."

Holopainen továbbra sem volt hajlandó állást foglalni azt illetően, hogy vajon a kirúgott Anette Olzon helyére csereként beállított Floor Jansen lesz-e a Nightwish következő énekesnője. „Úgy döntöttünk, a 2013-as fesztiválszezon végéig mindenképpen vele folytatjuk – csak hogy jól érezzük magunkat, csak hogy a lehető legjobb koncerteket adjuk. A zenekaron belüli hangulat egyszerűen annyira jó most, hogy ki akarjuk élvezni, amink van. Utána pedig megpróbálunk majd pár hónapig egyáltalán nem gondolni a Nightwishre, mindenki kivesz egy kis szabadságot. Egyébként pedig már lefoglaltuk a próbahelyiséget a következő album munkálataihoz 2014 júliusától szeptemberéig. Eddig ennyit terveztünk meg. De miután lenyomtuk az utolsó fesztiválshowt jövő augusztusban, totálisan semmi nem várható pár hónapig. Vagyis azt mondanám, minden lehetséges, de most nem szeretnénk még ezen a témán gondolkodni, mert egyáltalán nincs rá okunk."

 

Hozzászólások 

 
#2 tschaby 2012-11-22 10:25
A zeneszerző és szövegíró tehetsége miatt sajnálnám, ha Floor énekes-báb lenne a Nightwishben! De a sikert megérdemli és ha ezt akarja csinálni, én nem sajnálom tőle. A hangját bárhol, bármikor szívesen hallgatom.
Idézet
 
 
+1 #1 Oldalas 2012-11-22 09:31
Holnap kéne kezdeniük az új albumot. Kíváncsi vagyok Floor hangjára, (mármint ha a Nightwish játszik hozzá, és persze, új, saját dallal.) ejj, rossz ez így :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.