Shock!

október 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg az I című dal videóját a Tesla balhés ex-gitárosának új bandájától!

Tavaly új zenekarral tér vissza a színre Tommy Skeoch, a Tesla zűrös életű ex-gitárosa. A bandától most meghallgatható egy úkabb dal.

1130resistandbite

Resist & Bite néven fut az a zenekar, amelyben a Tesla egykori gitárosa, Tommy Skeoch egyesítette erőit a Lynch Mob ex-énekesével, Nathan Utzcal, illetve Steve Stokes gitárossal, Brian Powell basszerrel és David Parks dobossal. A zenekar első nagylemeze valamikor idén várható, és a The Myth I’m Livin’ és a Fate után most az I című szám is meghallgatható tőlük.

Skeoch annak idején alapembernek számított a Teslában, a kezdeti időszaktól kezdődően ott zenélt a csapatban, ám heroinproblémái miatt végül távozni kényszerült a sacramentói hard rockerektől 1994-ben, hogy aztán egy évvel később visszatérjen. A banda ezután nem sokkal már feloszlott, és az újjáalakulás Skeoch-t is visszahozta, de 2006-ban végül ismét búcsút mondott társainak.

 

Hozzászólások 

 
#1 ma 2021-09-15 18:48
Tetszenek a Tesla vele készült lemezei. Ezek a dalok is vannak olyan szinten mint a Tesla a kiszállása után. Bár Jeff Keithnek szerintem jobb hangja van mint ennek az énekesnek. Mármint nekem jobban tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.