Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Kvelertak új videóját!

0406kvelBemutatta új videóját a norvég Kvelertak. Ez már a második klip a március legvégén megjelent, friss Meir albumhoz, a csapat második nagylemezéhez, és a Kvelertak című számhoz forgatták.

Az egyedi, black metalos rock'n'roll keverékben utazó Kvelertak már bemutatkozó albumával is hatalmas sikert aratott hazájában, és egyből a szakma kedvence lett. A lemez két Spellemann-díjat is bezsebelt (ez a Grammy norvég megfelelője), elnyerte a Statoil egymillió koronás – nagyjából 180 ezer dolláros – támogatását, amely az ígéretes fiatal norvég tehetségek nemzetközi áttörését hivatott segíteni, majd pedig arany fokozatot szerzett, ami Norvégiában 15 ezer példány után jár. Ezt egyenesen Dave Grohltól vehették át, miután a Foo Fighters nyitózenekaraként léptek fel Oslóban. Az első jelek szerint a friss Meir is jó eséllyel indul a hasonló babérokért, a március 25-én kiadott anyag ugyanis egyből a listák első helyén startolt a fjordok hazájában. Svédországban (20.) és Finnországban (18.) szintén Top 20-as lett a banda, Németországban pedig a korrektnek tekinthető 64. pozícióban indítottak.

A zenekar addig üti a vasat, amíg meleg, így az intenzív turnézás közepette Stian Andersennel máris leforgatták új klipjüket a Kvelertak című dalhoz. Ez alább máris megtekinthető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.